Galaxy A24 4G certificat de FCC, poate fi lansat în orice moment

261
Galaxy A24 4G certificat de FCC
Sursa foto: via mysmartprice.com

Se așteaptă ca Samsung să lanseze noua serie de smartphone-uri Samsung Galaxy A4x, inclusiv Galaxy A24, în perioada următoare. Potrivit remarcabilului Evan Blass, viitorul Samsung Unpacked pentru telefoane inteligente din seria Galaxy A este programat pentru 30 martie. Între abundența de știri din ultima vreme despre serie Galaxy S23, am găsit și una cu Samsung Galaxy A24 4G în baza de date a Comisiei Federale de Comunicații (FCC).

Trebuie să menționăm în primul rând că au fost informații, am scris și noi, că Samsung va lansa în acest an doar telefoane 5G. Se pare că nu este cazul. Samsung Galaxy A24 4G a fost deja reperat pe site-ul BIS (Biroul Indian de Standarde). A apărut și pe Geekbench de unde am aflat că va avea un procesor MediaTek Helio G99. Anterior am aflat că urmașul lui Galaxy A23 va avea un ecran Super AMOLED cu rata de actualizare de 90 Hz și o cameră principală de 48MP.

Galaxy A24 4G certificat de FCC cu încărcare de 25W

Viitorul smartphone Samsung Galaxy A24 4G a apărut în baza de date FCC cu numărul de model SM-A245M/DSN. Listarea pe site-ul agenției americane de certificare dezvăluie, de asemenea, unele dintre specificațiile cheie ale viitorului smartphone din seria Galaxy A.

Listarea FCC dezvăluie că viitorul Samsung Galaxy A24 poate fi încărcat cu un adaptor de încărcare care are numărul de model EP-TA800. Acesta este adaptorul de alimentare de tip USB-C de 25W al companiei care încarcă mai multe telefoane Samsung. Acest lucru confirmă faptul că Samsung Galaxy A24 4G va oferi suport pentru încărcare rapidă de 25W. Lista confirmă, de asemenea, suportul pentru conectivitate LTE pentru telefon.

LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

Apariția pe site-ul Federal Communications Commission dezvăluie, de asemenea, suport pentru conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth și NFC. Viitorul telefon va avea și suport pentru carduri Micro-SD pentru extinderea stocării. Samsung ar putea lansa telefonul în patru opțiuni de culoare, cel puțin inițial, potrivit MySmartPrice. În afară de asta, apariția pe site-ul FCC nu dezvăluie nimic altceva despre Samsung Galaxy A24.

Samsung Galaxy A24 a fost depistat anterior în baza de date Geekbench, care a dezvăluit că dispozitivul va fi alimentat de un procesor MediaTek Helio G99. Smartphone-ul a fost deja certificat de BIS în India, așa că și lansarea acestuia acolo este sigură. De altfel, telefonul este fabricat la Noida în India. După toate aceste certificări acest telefon poate fi lansat în orice moment. Chiar dacă Samsung va organiza un alt eveniment Galaxy Unpacked în 30 martie, Galaxy A24 4G ar putea fi lansat mai repede.