Un Galaxy Unpacked vom avea și în martie – iată ce putem primi!

227
Un Galaxy Unpacked vom avea si in martie
Sursa foto: via tomsguide.com

Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked este mâine la ora 20, ora României, în format fizic la San Francisco, SUA. Vom vedea noile telefoane Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Uktra, dar și noi laptopuri din seria Galaxy Book 3. Știm deja totul despre noile modelel de telefoane și laptopuri, dar încă ne mai așteptăm la surprize de la evenimentul Galaxy Unpacked.

Cum acest eveniment nu mai are cale de întoarcere, deja ne gândim și la viitoarele dispozitive Samsung. Compania nu se va opri cu lansările de produse după încheierea Galaxy Unpacked din 1 februarie. O altă lansare de telefoane, căști, trackere de fitness și probabil alte dispozitive ar putea fi în pregătită după aceasta. Zilele trecute, cunoscutul Evan Blass a scris pe Twitter, via Tom’sGuide, că Samsung plănuiește un al doilea eveniment Unpacked pentru joi, 30 martie.

Tweet-ul original a fost șters, dar Blass a postat din nou pe Twitter despre acest al doilea eveniment Galaxy Unpacked. Evenimentul se va concentra pe viitoarele modele din seria Samsung Galaxy A, care sunt de obicei unele dintre cele mai bune telefoane ieftine de pe piață. Vor fi lansate Galaxy A34 și Galaxy A54, printre altele. Nu au fost informații până acum despre Galaxy A74, cele mai probabil Samsung vă sari peste acest model. Cum Galaxy A14 a fost lansat în ianuarie, posibil să mai vedem și pe Galaxy A24.

Samsung Unpacked March: ce ne așteptăm să primim

Dacă centrul acestui eveniment Galaxy Unpacked este seria Galaxy A, așa cum susține Blass, avem o idee despre ce telefoane ar trebui să facă apariția. În primul rând, capul de afiș ar trebui să fie un nou Samsung Galaxy A54. Acesta va înlocui actualul Samsung Galaxy A53. Potrivit informațiilor de până acum, Galaxy A54 va primi câteva upgrade-uri față de predecesorul său, inclusiv un ecran mai lat și o baterie mai mare. Cu toate acestea, camera principală din spate ar putea avea downgrade în materie de rezoluție. Galaxy A54 ar putea folosi o cameră de 50MP în loc de actuala de 64MP aflată în Galaxy A53. Evan Blass nu a specificat dacă evenimentul Galaxy Unpacked din 30 martie va fi organizat online sau nu.

Online și offline (scrise și on-line, respectiv off-line) sunt stările de a fi conectat la, respectiv deconectat de la, o rețea sau un sistem de comunicare. Sunt considerate anglicisme. Online provine din ​domeniul căilor ferate și telegrafie.

Apoi este așteptat și Samsung Galaxy A34. Și acesta va înlocui pe Samsung Galaxy A33. Din câte se pare, Galaxy A34 va avea un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Galaxy A34 și Galaxy A54 vor fi relativ similare, cel puțin din informațiile de până acum. Toate modelele lansate de Samsung în acest an vor avea conectivitate 5G.

Galaxy A73 probabil nu va avea un succesor

Am văzut deja primul telefon din seria Galaxy A din acest an lansat la CES 2023 Las Vegas: Samsung Galaxy A14 5G. Acesta costă doar 199 de dolari în SUA, dar oferă specificații și funcții demne de laudă. Are un afișaj de 90 Hz și un slot pentru card micro-SD, multă memorie și o cameră principală de 50MP. Galaxy A14 este deja disponibil pentru cumpărare.

Între timp, zvonurile sugerează că Samsung intenționează să abandoneze modelul Galaxy A74. Asta înseamnă că nu va avea un succesor pentru Galaxy A73 de anul trecut. Samsung va mai lansa și un Galaxy A24, dar este posibil ca acesta să vadă lumina zilei mai repede de Galaxy Unpacked din 30 martie. Sunt informații destul de subțiri și despre un nou tracker de fitness Samsung, dar nu au fost confirmate oficial până acum.

În afară de telefoanele în sine, singurul lucru în dubiu în acest moment este ce procesoare vor alimenta telefoanele A54 și A34. Predecesorii lor erau alimentați de cip-seturi Exynos produse de Samsung. Mai multe in informațiile de până acum sugerează că noile telefoane vor urma exemplul. În schimb, seria Galaxy S23 știm că va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la nivel global.

Dacă nu doriți să așteptați până în luna martie pentru a obține un telefon Samsung ieftin excelent, există o veste bună. De obicei, comercianții vor reduce prețurile versiunilor anterioare și se pare că Samsung Galaxy A53 nu va face excepție. Este un model foarte bun, dar uitați-vă și la Galaxy A33. Cu reducerile care vor veni în scurt timp, ambele vor fi o afacere destul de bună.