Samsung vrea ca Galaxy AI să ajungă la peste 100 de milioane de utilizatori

77
Galaxy AI si One UI 6.1
Sursă foto: T3.com

La începutul acestui an Samsung a lansat seria Galaxy S24 cu platforma de inteligență artificială Galaxy AI. Acum, gigantul high-tech sud-coreean are planuri mărețe cu Galaxy AI. Compania vizează mai mult de 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru platforma sa generativă AI.

Foarte mulți utilizatori Samsung sunt extrem de încântați de cel mai recent upgrade One UI 6.1 pentru telefoanele Galaxy mai vechi. Recenta actualizare aduce mai multe funcții AI pe telefoanele Galaxy și a fost instalată deja de milioane de utilizatori. Software-ul Samsung One UI 6.1 aduce funcții cum ar fi Live Translate, Live Transcribe, Chat Assist și Circle to Search, potrivit T3.com. Până acum actualizarea One UI 6.1 a fost descărcată de aproape 9 milioane de utilizatori Galaxy. Actualizarea gratuită a software-ului va fi lansată și pe mai multe dispozitive din această lună. În acest fel nu trebuie să aveți cel mai recent dispozitiv Galaxy pentru a beneficia de aceste noi funcții AI.

Într-adevăr, milioane de utilizatori Samsung au descărcat cel mai recent software One UI 6.1. Acesta este momentan disponibil, în afară de seria Galaxy S24, Galaxy S23, Galaxy Tab S9, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, pe mai multe modele din 2022. Samsung a spus că peste 8,8 milioane de utilizatori au beneficiat până acum de la lansarea sa, dar acesta este doar începutul. Ținta Samsung este ca platforma sa AI să ajungă la peste 100 de milioane de utilizatori.

Hardware-ul este partea fizică a unui dispozitiv. De obicei, componentele hardware includ afișajul, procesorul, butoanele, tastatura, microfonul, difuzorul, cartela SIM, bateria, antena, unitatea de memorie sau camerele, printre altele.

Actualizarea Samsung One UI 6.1 aduce unele dintre funcțiile AI care împodobesc seria Galaxy S24 la dispozitivele Galaxy mai vechi. De exemplu, din cauza limitărilor hardware, seria Galaxy S21 a primit doar Circle to Search. Recent Samsung a lansat actualizarea One UI 6.1 cu Galaxy AI inclus pentru seria Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, iar seria Galaxy Tab S8 poate primi actualizarea în orice moment. Dar, Samsung nu se oprește aici. Planurile nu sunt doar pentru modelele emblematice. Mid-rangerul Samsung Galaxy A55 va beneficia și el de Galaxy AI sau de unele din aceste funcții.

Galaxy AI include Live Translate, Interpreter, Chat Assist și Circle to Search, printre altele, o suită de funcții foarte utile. De exemplu cu Circle to Search puteți desena cu degetul un cerc în jurul oricărui element de pe ecran și acesta va fi căutat imediat în Google. În același timp, cu Interpreter – Interpret este folosit pentru traducerea în timp real a limbii atunci când vorbiți cu cineva față în față. Galaxy AI este un set grozav de caracteristici.

Cu toate acestea, suita completă de inteligență artificială este disponibilă numai pe cele mai recente dispozitive. Deci, dacă sunteți în căutarea instrumentului de editare generativă – Generative Edit pentru a redimensiona, elimina sau muta subiecte/obiecte într-o fotografie – atunci Samsung Galaxy S24 Ultra este alegerea ideală. Dar, Samsung se pregătește pentru lansări viitoare – deja sunt informații despre Galaxy S25 și Galaxy Z Fold 6. Este foarte clar că suita de funcții Galaxy AI va avansa și se va îmbunătăți în viitor.