Căștile Galaxy Buds 2 actualizate, încărcarea wireless îmbunătățită

229
Castile Galaxy Buds 2 actualizate
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru căștile sale wireless Galaxy Buds 2. Este o actualizare relativ mică, cu unele îmbunătățiri legate de încărcarea acestor căști. Căștile TWS (True Wireless Stereo) nu par să primească funcții noi sau alte modificări de care să beneficieze utilizatorii.

În momentul scrierii acestui articol, noua actualizare a fost lansată doar în Coreea de Sud. Noua versiune de firmware pentru căști este R177XXU0AWA3 și cântărește puțin peste 3MB. Potrivit AndroidHeadlines, jurnalul oficial de modificări nu menționează nimic în afară de îmbunătățiri ale stabilității încărcării. Samsung pare să-și fi îmbunătățit algoritmul de încărcare pentru o realimentare mai eficientă a bateriei la Galaxy Buds 2.

Nu ne așteptăm la schimbări drastice ale timpului de încărcare, dar pot exista unele îmbunătățiri interne. Ca de obicei, compania ar trebui să extindă disponibilitatea celei mai recente actualizări pentru acești muguri în mai multe țări în zilele următoare.

Încărcare wireless îmbunătățită cu o actualizare pe Galaxy Buds 2

Dacă utilizați setul de căști Samsung Galaxy Buds 2, ar trebui să puteți verifica actualizările din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat. Selectați Buds 2 din meniul hamburger din stânga de pe ecranul de pornire al aplicației și faceți clic pe Setări Earbud. Acum accesați meniul de actualizare a software-ului Earbuds și atingeți Descărcare și instalare. Telefonul dvs. va căuta apoi actualizări disponibile pentru căști. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu vedeți nicio actualizare, așteptați câteva zile și verificați din nou. Aplicația Galaxy Wearable ar trebui să vă anunțe odată ce actualizarea OTA (over-the-air) este disponibilă.

Focal Utopia de Tournaire sunt cele mai scumpe căști din lume, costă 120.000$. Căștile au fost proiectate și fabricate în Franța de către Focal. Conțin din aur de 18 carate și diamante totalizând 6,5 carate. Bijutierii au lucrat la ele peste un an.

Samsung a lansat căștile Galaxy Buds 2 în august 2021, alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. A venit la mai puțin de un an după Galaxy Buds Pro, care a debutat alături de seria Galaxy S21 în ianuarie a acelui an. Compania nu a mai lansat noi căști cu seria Galaxy S22. Totuși, Fold 4 și Flip 4 în august 2022 au adus Galaxy Buds 2 Pro alături de ele.

Seria Galaxy S23 a venit din nou fără o nouă pereche de căști wireless Galaxy Buds. Acest lucru poate sugera că Samsung va lansa noi căști cu Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 mai târziu în acest an. Probabil că se vor numi Galaxy Buds 3. Seria Galaxy Watch 6 ar trebui să facă, de asemenea, parte din noua familie Galaxy ce va fi lansată în august.