Galaxy Buds 2 Pro actualizate, se remediază problemele de conexiune

95
Galaxy Buds 2 Pro
Sursă foto: XDA-Developers

Samsung produce unele dintre cele mai bune căști wireless de pe piață, iar Galaxy Buds 2 Pro este în prezent cea mai avansată pereche de căști emblematice. Căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro au fost lansate alături de Flip 4, Fold 4, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro în august 2022. Acum compania a lansat o nouă actualizare la Galaxy Buds 2 Pro pentru a le îmbunătăți conexiunea Bluetooth, stabilitatea și fiabilitatea.

Samsung a lansat zilele trecute o nouă actualizare de software pentru Galaxy Buds 2 Pro. Actualizarea vine cu versiunea de firmware R510XXUOAXC2 și are o dimensiune de descărcare de ~6,01 MB. Jurnalul de modificări Samsung care însoțește actualizarea menționează doar: stabilitate și fiabilitate îmbunătățite. Totuși, potrivit SamMobile, mai multe informații susțin că actualizarea rezolvă problemele de conexiune Bluetooth cu care s-au confruntat unii utilizatori.

Aceste căști au o durată de viață a bateriei de până la 5 ore cu o singură încărcare cu ANC activat. Carcasa bateriei poate prelungi acest lucru cu încă 18 ore. Cele mai premium căști Samsung au certificare IPX7 pentru rezistența la apă, astfel acestea sunt excelente pentru pasionații de fitness și alergătorii pe distanțe lungi.

Sursă foto: Baoximan

Căștile Buds 2 Pro sunt, fără îndoială, cele mai bune căști wireless Samsung de până acum. Căștile oferă sunet la calitate de studio și alte tehnologii precum HD Voice și 360 Audio cu Direct Multi-Channel. Vedeți mai multe despre Galaxy Buds 2 Pro pe pagina noastră din I❤️Samsung!

HD Voice este o tehnologie audio 4G. Reduce zgomotul de fundal, îmbunătățind în același timp calitatea sunetului apelurilor dvs. Produce un sunet mai clar, vibrant și cu sunet natural, reducând zgomotul de fundal în orice mediu.

Actualizarea a fost lansată inițial în India, dar ar trebui să fie disponibilă în toată lumea în scurt timp. Dacă nu ați primit încă actualizarea pentru Galaxy Buds 2 Pro, poate fi necesar să așteptați câteva zile înainte ca actualizarea OTA să ajungă pe dispozitivul dvs. Pentru a descărca noua actualizare pe Galaxy Buds 2 Pro, deschideți aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-ul Samsung asociat, mergeți la Setări Earbuds -> Actualizare software Earbuds -> Descărcați și instalați.

Ultimele căști lansate de Samsung au fost Galaxy Buds FE, în toamna anului trecut. Potrivit mai multor informații, Samsung va lansa un nou set de căști wireless în acest an, posibil alături de Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Este vorba despre Galaxy Buds 3 care va avea Bluetooth LE Audio.