Setul Samsung Galaxy Buds Pro actualizat, primește o nouă funcție

495
Setul Samsung Galaxy Buds Pro actualizat primeste o noua functie
Sursa Foto: via phonearena.com

Setul total wireless Samsung Galaxy Buds Pro este printre cele mai bune de acest fel de pe piață. Design excelent, calitate audio de excepție, ANC, multe caracteristici și baterii de lungă durată. Dar asta nu înseamnă că sunt sunt perfecte. De fapt, le lipsea o caracteristică destul de utilă până de curând. Ceea ce este destul de ciudat, este faptul că alte modele Galaxy Buds au avut această funcție disponibilă de la lansare.

Vestea bună este că Samsung se ocupă de ultimele sale căști wireless Galaxy Buds Pro și a adăugat funcția așa-numită „Double-tap earbud edge – Atingeți dublu marginea căștii”. Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Buds Pro aduce această funcție care permite utilizatorilor să atingă pur și simplu dublu marginea superioară a căștii din stânga pentru a reduce volumul.

Setul Samsung Galaxy Buds Pro primește o nouă caracteristică

Dacă doriți să măriți volumul în schimb, puteți face același lucru, dar pe casca din dreapta. Adăugarea noii funcții permite utilizatorilor Galaxy Buds Pro să aloce gesturi precum atingerea dublă și triplă pentru alte sarcini pe care căștile le pot executa, cum ar fi comutarea între modurile ANC sau Ambient Sound sau pentru lansarea Spotify. Actualizarea pentru funcția „Double Tap Earbud Edge” pentru Galaxy Buds Pro a debutat în Coreea de Sud, conform PhoneArena.

O altă modificare inclusă în actualizare facilitează activarea sau dezactivarea modului de control al zgomotului cu o simplă apăsare lungă. Nu în ultimul rând, jurnalul de schimbări menționează că utilizatorii setului wireless Samsung Galaxy Buds Pro primesc performanțe ANC îmbunătățite. Această nouă caracteristică primită de Buds Pro cu noua actualizare poate fi găsită în secțiunea Labs a aplicației Galaxy Wearable.

Plugin este o componentă software care adaugă o caracteristică specifică unui program existent pentru a îndeplini funcții specifice. Cuvântul plugin își are originea în verbul englez plug-in, care înseamnă a conecta / a insera.

În cele din urmă, compania a rezolvat și unele probleme minore pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Cea mai recentă versiune software a debutat în Coreea de Sud. Actualizarea vine cu versiunea de firmware R190XXU0AUD5 și are o dimensiune de descărcare de 2,23MB. Pentru a instala noua actualizare, va trebui să actualizați aplicația plugin Galaxy Buds Pro la versiunea 2.0.21042351. Ne putem aștepta ca Samsung să lanseze această actualizare pentru Galaxy Buds Pro pe alte piețe în următoarele câteva săptămâni.