Galaxy S10+ posibil cu un ecran Infinity-O cu gaură dublă!

865

Viitorul smartphone Galaxy S10 și S10+ continuă să fie subiectul multor scurgeri de informații. Acestea converg acum pe același design, astfel că vor dispărea treptat rezervele pe care le putem avea când apar noi fotografii. Încă o dată, cunoscutul tiptser Ice Universe ne oferă o imagine de ansamblu a designului viitorului smartphone Samsung. Informația provine prin intermediul site-ului francez PhonAndroid. De data aceasta apare Galaxy S10+ cu Infinity-O printr-un ecran de protecție care are două găuri în dreapta sus.

De la Galaxy S8 la Galaxy S9, Samsung a cam stagnat în materie de design. Nu au fost diferențe vizibile între cele două serii Galaxy S. Acum toată lumea este pe aceleași coordonate și este sigur că vor exista schimbări în următoarele smartphone-uri Galaxy S10 și S10+.

Cu două luni înainte de lansare, febra scurgerilor de informații atinge cote alarmante. După apariția unui protector de ecran pentru Galaxy S10, acum avem imaginea de la Ice Universe cu unul pentru Galaxy S10+. Acesta ne oferă o nouă perspectivă asupra designului smartphone-ului.

Galaxy S10+ posibil cu două găuri separate pentru camerele frontale

Un Samsung Galaxy S10+ cu margini foarte subțiri și două găuri în ecran confirmat de un protector de ecran. Postarea lui Ice Universe are o noutate care nu a mai apărut până acum referitor la Galaxy S10+. Știam despre acesta că va avea două camere frontal, amplasate în interiorul unui orificiu de forma unei pastile, o gaură alungită spre marginile ecranului.

Începând cu 2012, Samsung a investit peste 13 miliarde de dolari în fabrica din Austin. Aceasta funcționează sub numele de Samsung Austin Semiconductor. Unitatea din Austin cea mai mare investiție străină în Texas și una dintre cele mai mari investiții străine unice în Statele Unite.

Cu recenta postare vedem două găuri distincte aflate pe protectorul de ecran, pentru a face loc celor două camere frontale. Dacă marginea superioară, unde sunt amplasați senzorii și camerele, pe cele mai recente smartphone-uri Samsung a avut parte de unele critici, nu știm dacă această soluție găsită de Samsung va fi unanim acceptată. Trebuie să spunem încă odată că nimic nu este momentan confirmat de Samsung, privitor la Galaxy S10.

În sfârșit, trebuie să recunoaștem că lucrurile s-au schimbat foarte mult în materie de design în ultimii ani. Ne referim numai începând cu Samsung Galaxy S6 și Galaxy Note 7. Sunt progrese evidente și suntem siguri că Samsung, dincolo de zvonurile despre viitoarea serie Galaxy S10, ne va face o surpriză cu un extraordinar smartphone.