Galaxy S21 FE și seria Galaxy Note 10 primesc actualizarea din iunie

365
Galaxy S21 FE si seria Galaxy Note 10 primesc actualizarea din iunie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung continua în mod susținut lansarea actualizării de securitate din iunie. Acum, actualizarea a fost lansată pentru Samsung Galaxy S21 FE și seria Samsung Galaxy Note 10. Pe aceste telefoane primim un nou patch de securitate, dar și alte câteva modificări.

În altă parte, a fost disponibil de ceva timp, dar acum cel mai recent patch de securitate se lansează în sfârșit pentru Samsung Galaxy S21 FE în Europa, inclusiv în România. O actualizare destul de mare pentru o corecție de securitate, aproape 1GB, conține versiunea de firmware G990BXXU2CVF1.

Indiferent cât de mare este descărcarea, lista de modificări este scurtă și de modă veche. Pe lângă securitatea îmbunătățită, Samsung menționează doar „stabilitatea general a dispozitivului” îmbunătățită, potrivit colegilor noștri de la site-ul olandez GalaxyClub. Nu îndrăznim să spunem ce înseamnă asta exact, dar destul de multe aplicații One UI sunt în curs de actualizare, așa că probabil că vom beneficia de îmbunătățirea experienței utilizatorului – cel puțin așa sperăm.

Corecția de securitate din iunie la Galaxy S21 FE și seria Galaxy Note 10

Acum Galaxy S21 FE are patch-ul din iunie după instalare și, prin urmare, este complet actualizat în ceea ce privește securitatea. Patch-ul conține aproximativ 45 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android și 25 de remedieri pentru software-ul propriu al Samsung.

Noua actualizare este acum disponibilă pentru toate modelele Galaxy S21 FE – blocate sau libere de rețea – din Europa. Trebuie să primiți o notificare în orice moment, dacă nu ați primit-o deja, că actualizarea a sosit. Puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Numele Note vine de la posibilitatea acestei serii de a scrie și nota pe ecran. Seria Galaxy Note este caracterizată de ecrane mari și un stilou S Pen pentru scriere și calcul. Toate modelele Galaxy Note sunt livrate cu un stilou S Pen.

Și seria Galaxy Note 10 primește actualizarea din iunie. Vedeți I❤️Samsung pe review-ul nostru pentru seria Galaxy Note 10! Cele două modele sunt extrem de apreciate de utilizatori și sunt încă foarte multe în folosință. Aceste telefoane primesc în continuare actualizări de securitate în fiecare lună, iar asta va continua cel puțin până în august sau septembrie. După aceea, ne așteptăm ca frecvența de actualizare pentru modelele din seria Galaxy Note 10 să scadă. Vor primi doar actualizări trimestriale, la fel ca seria Galaxy S10, lansată în același an.

Astăzi, însă, nu este încă acel moment. O actualizare de peste 408MB aduce la seria Note 10 versiunea de firmware N97*FXXU8HVE9. Schimbări concrete nu sunt menționate de Samsung, cu excepția instalării patch-ului din iunie.

Acum puteți descărca noua actualizare în mai multe țări din Europa. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica disponibilitatea direct prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Dacă nu este acolo poate sosi în orice moment, verificați mai târziu.