Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

373
Samsung Galaxy S22 vor avea camera principala de 50MP
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va mai repeta pentru modelele mai mici din viitoarea serie Galaxy S22. Confom tipster-ului Tron, compania își va schimba filosofia pentru modelele Samsung Galaxy S22 și S22+ de anul viitor.

Camerele de pe Galaxy S20 și Galaxy S21 sunt una principală de 12MP și una telefoto de 64MP, însoțite de una ultra-wide de 12MP. Pixelii mari de pe camera principală permiteau fotografii de noapte de înaltă calitate, în timp ce camera telefoto oferea opțiunea de fotografii cu rezoluție completă fără zoom, precum și înregistrarea videoclipurilor de 8K. Cu viitoarele modele Galaxy S22 și S22+ lucrurile se vor schimba.

Samsung Galaxy S22 și S22+ cu o cameră principală de 50MP

Pentru Samsung Galaxy S22 și Samsung Galaxy S22+ lucrurile vor fi diferite, conform Universmartphone. Specificăm că este vorba doar despre modelele Samsung Galaxy S22 și S22+, nu despre modelul Ultra. Acestea vor avea o cameră principală de 50MP, o camera cu teleobiectiv de 12MP cu zoom optic de 3x și o cameră ultra-largă de 12MP. Desigur, până la anunțarea seriei S22, Samsung ar putea lansa senzorul ISOCELL GN de ​​a treia generație.

Și da, există mult timp până atunci – Galaxy S22 este la cel puțin jumătate de an distanță. Astfel încât acest zvon ar putea fi inexact sau bazat pe planuri preliminare care se pot schimba până la lansare. Dacă zvonul se va adeveri, va însemna că modelele Galaxy S22 și S22+ vor veni tot fără cameră tip periscop. Probabil aceasta vor fi rezervate modelelor Galaxy S Ultra, și eventual Note Ultra.

Rainbow sau curcubeu. Este fenomen meteorologic care cauzat de reflexia, refracția și dispersia luminii în picăturile de apă. Astfel rezultă un spectru de lumină de forma unui arc circular multicolor care apare pe cer.

Oricum, zvonurile actuale sugerează că seria Samsung Galaxy S22 nu va avea camera selfie in-display. Nu va avea nici senzor 3D ToF, în schimb Samsung colaborează cu niponii de la compania Olympus pentru noile camere foto.

Conform Tron, numele de cod pentru viitoarele telefoane sunt Samsung Rainbow R și G. „Rainbow” este numele de cod pentru seria Galaxy S22 și fiecare dintre cele trei modele primește o literă de la „RGB” – R este modelul S22, G este S22+ și B este S22 Ultra.