La fel ca Galaxy Z Flip 5 și Galaxy S24 va avea o carcasă personalizabilă

222
Galaxy S24 va avea o carcasa personalizabila
Sursa foto: via samlover.com

Lansarea seriei Galaxy S24 este foarte aproape, dar încă mai apar tot felul de informații despre viitoarele telefoane. Acum avem o noutate despre accesoriile care vor fi disponibile pe viitoarea serie emblematică Samsung, în special pentru modelul mai mic, Samsung Galaxy S24. Fotografii și date despre accesoriile care vor fi disponibile pentru Galaxy S24 au fost publicate de retailerul britanic Mobile Fun.

Precomanda acestor huse va garanta că Samsung Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra sunt protejate încă de la început. Printre altele pe site-ul Mobile Fun apare și husa oficială din silicon pentru Samsung Galaxy S24, care vine în Dark Violet. Cu toate acestea, există mai multe culori disponibile pentru această husă oficială din silicon, inclusiv alb, verde deschis, galben, violet și violet închis.

Cea mai importantă informație este că husa lui Galaxy S24 va fi asemănătoare cu husa pentru Galaxy Z Flip 5. Flipsuit este o husă transparentă pentru telefon care utilizează tehnologia NFC pentru a personaliza imaginea de fundal, animațiile și culorile UI ale dispozitivului, pe lângă modificarea aspectului părții din spate. De exemplu, când cardul Flipsuit este atașat la spatele lui Galaxy Z Flip 5, dispozitivul adoptă o temă complet nouă. Fiecare detaliu al noii teme este afișat pe fereastra Flex.

Trebuie să menționăm că Samsung nu a avut un mare succes cu lansarea husei Flipsuite. Astfel este interesant de observat că Samsung încă persistă în lansarea unei astfel de huse. Pentru a furniza huse pentru Galaxy Z Flip 5, gigantul tehnologic sud-coreean a colaborat cu Disney și Netflix pentru a lansa carduri Flipsuit cu teme precum Spider-Man, Mickey Mouse și Squid Game.

Mickey Mouse are o stea pe Hollywood Walk of Fame. La a 50-a aniversare, în 1978, Mickey a devenit primul personaj de desene animate inclus în Walk of Fame de la Hollywood. Steaua lui Mickey se află la 6925 Hollywood Blvd.

Numărul de opțiuni de accesorii poate crește pe măsură ce Samsung se concentrează tot mai mult pe seria S24. În ceea ce privește alte huse de protecție, există mai multe clasice, dar și câteva noi. Printre altele, potrivit SamLover, vor fi disponibile huse Silicon, Smart View, Vegan Leather, Standing Grip, Clear, Clear Gadget și Shield. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor fi dezvăluite lumii pe 17 ianuarie în San Jose, California.