Galaxy S8 și Galaxy S8+ primesc o nouă actualizare de securitate!

374
Galaxy S8 și Galaxy S8+
Sursa Foto: via SamMobile.com

La începutul acestui an, Samsung a eliminat două excelente smartphone-uri, Galaxy S8 și Galaxy S8+, din lista de suport software. Cu toate acestea, compania a surprins pe toată lumea lansând o nouă actualizare de securitate pentru smartphone-uri în septembrie 2021. Acum, gigantul sud-coreean a lansat încă o actualizare de software pentru telefoanele sale vechi de cinci ani.

Este clar că Samsung are la suflet aceste două smartphone-uri și nu le uită în caz de probleme de securitate. Samsung Galaxy S8 și S8+ primesc o actualizare de securitate cu versiunea de firmware G95xFXXUCDUK1, potrivit SamMobile. Actualizarea a fost lansată în Franța și se va extinde pe mai multe piețe în următoarele zile. În acest fel în câteva zile va fi disponibilă și în România. Actualizarea acesta aduce patch-ul de securitate din noiembrie 2021 care remediază zeci de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate.

Actualizare de securitate pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+

Samsung trimite actualizări de securitate pentru telefoanele care au ieșit din programul de actualizări doar în caz de probleme serioase. Și, mai este o condiție. Respectivul telefon trebuie să fie încă folosit de foarte mulți utilizatori la nivel global. Și, cele două telefoane au încă mulți utilizatori. Seria Galaxy S8 a fost extrem de bine primită de piață, în 2017 cele două modele au fost pe primele locuri în topul utilizatorilor din SUA!

Cele două telefoane au fost lansate cu Android 7.0 Nougat la bord. Apoi au primit actualizarea la Android 8.0 Oreo în februarie 2018. Ultima actualizare majoră de software a fost la Android 9 Pie, primită la începutul anului 2019. Cu aceasta va rămâne tot restul vieții. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy S8!

Galaxy S8 și S8+ au batut toate recordurile de precomenzi din Coreea. Mai mult de 720.000 de smartphone-uri au rezervate într-o săptămână după lansare, o creștere semnificativă de la 100.000 de bucăți pentru Galaxy S7.

Având în vedere că cele două smartphone-uri au o vârstă de 5 ani, orice actualizare de securitate este foarte importantă. Din acest motiv, vă recomandăm să vă actualizați dispozitivul imediat când apare notificarea. În afară de patch-ul din noiembrie 2021, actualizarea nu aduce nicio modificare pentru aceste dispozitive. O astfel de actualizare nu ocupă foarte mult spațiu de memorie, deci nu trebuie să vă faceți probleme în acest sens.

Dacă sunteți utilizator al unui dintre cele două modele în Franța, este posibil să fi primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă aveți un Samsung Galaxy S8 sau Galaxy S8+ și nu ați primit notificarea, puteți verifica dacă actualizarea este disponibilă din meniul Setări >> Actualizare software. Dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.