Samsung Galaxy Tab S6 primește actualizarea din octombrie 2022

229
Samsung Galaxy Tab S6 primeste actualizarea din octombrie 2022
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat corecția de securitate din octombrie 2022 pe tableta Samsung Galaxy Tab S6. În acest fel aceasta este prima tabletă Galaxy Tab care primește cea mai recentă actualizare de securitate. Deși Samsung a lansat patch-ul de securitate din octombrie 2022 pe multe dintre smartphone-urile sale, Samsung nu l-a oferit încă nici unei tablete în afară de Galaxy Tab S6.

Actualizarea este lansată pentru utilizatorii Galaxy Tab S6 din multe țări asiatice, inclusiv Malaezia, Singapore și Thailanda. De asemenea, actualizarea a fost lansată și în Australia și Germania. Noua actualizare din Asia și Australia vine cu versiunea de firmware T865XXU5DVJ1. În Germania, noul software are versiunea de firmware la T865XXU5DVH2. După cum am menționat mai devreme, actualizarea aduce cu ea corecția de securitate din octombrie 2022, care remediază o mulțime de vulnerabilități de securitate.

Actualizarea din octombrie ajunge la Samsung Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S6 a fost lansată în 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie din cutie. De atunci, Samsung a lansat trei upgrade majore ale sistemului de operare Android pentru tabletă. În prezent, Galaxy Tab S6 rulează pe Android 12 cu interfața One UI 4. Cel mai probabil, Samsung nu va oferi următoarea versiune de Android pentru tabletă.

Compania Samsung a lansat în acest an și o tabletă Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022). Este diferită de Galaxy Tab S6 Lite, lansată în aprilie 2020. Aceasta are un ecran LCD de 10,4 inch (26,42 cm). Tab S6 Lite (2022) are difuzoare AKG cu Dolby Atmos și un jack de 3,5 mm. Tableta are o cameră de 8MP pe spate şi una de 5MP frontal și o baterie rezonabilă de 7.040 mAh.

AKG – Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft mbH, ste o companie de inginerie și producție acustică. A fost fondată în 1947 de Rudolf Görike și Ernest Plass la Viena. Face parte din Harman International Industries, o subsidiară Samsung.

Samsung Galaxy Tab S6 ar trebui să vă anunțe despre actualizare automat în câteva zile, potrivit SamMobile. Dar dacă nu o face, încercați să verificați manual actualizarea accesând Setări -> Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare.