Cum să vizionați, unde și când evenimentul Galaxy Unpacked 2023?

267
evenimentul Galaxy Unpacked 2023 de la Seul
Sursa foto: via phonearena.com

Timpul zboară și evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2023 va avea loc mâine la Seul, Coreea de Sud. Pentru a doua oară în 2023, gigantul își va prezenta culmile sale tehnologice. Ne așteptăm să vedem oficial pe Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seria Galaxy Tab S9 și ceasurile inteligente Galaxy Watch 6.

Acest eveniment important este bianual, așa că cu siguranță nu vă confruntați cu un déjà vu. Prima ediție Galaxy Unpacked 2023 a avut loc în februarie. Samsung Galaxy Unpacked are loc de două ori pe an: o dată iarna, o dată vara (în funcție de locul în care vă aflați). Deci, să facem un rezumat rapid al tuturor lucrurilor care vor fi lansate de Samsung la ediția de vară a Glaxy Unpacked 2023. Mai jos, prin intermediul PhoneArena, vedem la ce să ne așteptăm și, cel mai important, cum, când și unde să vedeți evenimentul.

Unde, cum și când poți vedea Galaxy Unpacked 2023

Puteți viziona Samsung Unpacked pe canalul de YouTube al Samsung. În trecut, Samsung a redat, de asemenea, un stream live al evenimentului său Galaxy Unpacked în direct pe Twitter, pe propria sa pagină de pornire Samsung și pe diferitele sale site-uri media Samsung Newsroom. Deci, unde poți urmări un stream live al evenimentului Galaxy Unpacked 2023?

Twitter a fost fondat în 21 martie 2006 și lansat în iulie 2007. Are sediul în San Francisco, California. În luna martie 2023 avea peste 450 de miloane de utilizatori activi. Logo-ul cu pasărea albastră a fost creat de Martin Grasser.

Galaxy Unpacked 2023: Join the Flip Side – acesta este întregul titlu al evenimentului, inclusiv motto-ul – are loc mâine 26 iulie. Să prezinți ceva lumii întregi în direct nu este ușor în niciun caz. Este nevoie de multă planificare. Dar, când începe Samsung Unpacked în funcție de țară? Acestea sunt orele de începere în unele orașe mari de pe glob:

  • Seul, Coreea de Sud – 20:00
  • New York, SUA – 7:00
  • San Francisco, SUA – 4:00
  • Londra, Marea Britanie – 12:00
  • Paris, Franța – 13:00
  • București, România – 14:00

Evenimentului Galaxy Unpacked 2023 poate fi urmărit live pe Samsung Newsroom.

Iată la ce să vă așteptați la Unpacked 2023!

Samsung Galaxy Z Fold 5. Este unul dintre cele mai așteptate două dispozitive din anul 2023. Galaxy Z Fold 5 ar trebui să arate ce a realizat, schimbat sau perfecționat Samsung atât pe frontul hardware, cât și pe cel al software-ului pentru dispozitivul pliabil.

Samsung Galaxy Z Flip 5. Este dispozitivul care a servit de fapt drept sursă de inspirație pentru motto-ul evenimentului din această ediție de vară – „Alăturați-vă pe partea inversă!” Din informațiile de până acum Galaxy Z Flip 5 se dovedește a fi extrem de cool și va pune concurența pe gânduri.

Seria Galaxy Watch 6. Va readuce îndrăgita ramă rotativă fizică pentru a reacționa cu ceasul , găsită în Galaxy Watch 4 Classic. Se așteaptă ca această caracteristică minunată să fie găsită numai în Galaxy Watch 6 Classic. În general, această linie de ceasuri vine în patru variante de mărime: 40 mm, 43 mm, 44 mm și 47 mm.

Seria Samsung Galaxy Tab S9. Premium, elegantă și scumpă noua serie va fi și extrem de puternică. GalaxyTab S9, Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra vor avea rezistență la apă și praf cu IP68, difuzoare cvadruple îmbunătățite și un puternic Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy.