Modelele Samsung Galaxy Watch 4 LTE și Wi-Fi certificate de FCC

540
Modelele Galaxy Watch 4 LTE si Wi Fi certificate de FCC
Sursa Foto: androidheadlines.com

Noua serie Samsung Galaxy Watch 4 va fi lansată în scurt timp și deja știm că va fi la vânzare din 11 august. Dispozitivele, două modele de dimensiuni diferite, Galaxy Watch 4 vor fi lansate alături de alte două modele de Samsung Galaxy Watch Active 4. Noile ceasuri Galaxy Watch 4 modelele cu LTE și Wi-Fi au obținut recent mai multe certificări, sugerând o lansare iminentă. Acum au primit și aprobarea agenției americane FCC.

Ambele variante Wi-Fi (SM-R880) și LTE (SM-R885) de Galaxy Watch 4 de 41 mm obișnuite au primit certificarea FCC. Ca întotdeauna, certificarea FCC nu dezvăluie specificații cheie ale noilor articole portabile. Cu toate acestea, există câteva informații utile.

Galaxy Watch 4 LTE și Wi-Fi certificate de FCC

Samsung Galaxy Watch 4 va suporta Bluetooth, NFC, Wi-Fi dual-band 2,4 GHz / 5 GHz, GPS și diverse benzi LTE (numai pentru modelul LTE). La acest smartwatch bateria are numărul de model EB-BR880ABY. Acest număr a fost dezvăluit inițial într-o certificare 3C în China în martie și apare și în listarea FCC-ului american. Este o baterie de 240mAh, care ar trebui să țină confortabil o zi întreagă, dacă nu chiar mai mult. Pentru comparație, Galaxy Watch 3 de 41 mm are o baterie de 247mAh, iar modelul de 45 mm o baterie de 350mAh. Așteptăm o baterie similară și pentru Galaxy Watch 4 modelul de 45 mm.

Documentele FCC menționează, de asemenea, adaptorul de încărcare EP-TA200 și încărcătorul wireless EP-OR825 pentru Galaxy Watch 4. Acestea sunt accesoriile pe care Samsung le-a furnizat împreună cu ceasurile sale inteligente anterioare. Deci, ar trebui să obținem viteza de încărcare de 5W ca și modelele mai vechi Galaxy Watch, lucru sugerat de o certificare 3C săptămâna trecută.

FCC este o comisie independentă a guvernului SUA. A fost fondată în 1934, pentru pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu. Are 1.688 de angajați federali, cu o proporție de 50% bărbați și 50% femei.

Interesant este faptul că certificarea recentă din China nu menționa un încărcător. Acest lucru a dus la speculații că Samsung ar putea să nu includă un încărcător în cutie pentru seria Galaxy Watch 4, cum a făcut cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an. Cu toate acestea, este puțin probabil să se întâmple acest lucru și nu credem că se va întâmpla.

Samsung nu a confirmat până acum viitorul ceas inteligent

Samsung nu a dat până acum niciun fel de detalii despre Samsung Galaxy Watch 4. Recent au apărut zvonuri că va ajunge la vânzare în 11 august, conform AndroidHeadlines. Astfel este posibilă o lansare cu câteva zile mai repede decât data vânzării. Au fost zvonuri despre o lansare pe 3 august.

Se așteaptă ca Galaxy Watch 4 să fie însoțit de smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Samsung Galaxy S21 FE a fost amânat din cauza problemelor cu bateria și a lipsei cip-urilor. Ne așteptăm să apară mai multe detalii despre Galaxy Watch 4 în următoarele săptămâni, pe măsură ce se apropie de lansarea oficială.