Galaxy Z Flip 3 primește actualizarea de securitate din august 2022

249
Galaxy Z Flip 3 primeste actualizare de securitate din august
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din august 2022 pe Galaxy Z Flip 3. Pliabilul cu clapetă din 2021 primește cea mai recentă actualizare de securitate în mai multe țări din Europa. Lansarea se va extinde și pe alte piețe, inclusiv în SUA, în zilele următoare.

Telefoanele Galaxy Z Flip 3 din Europa primesc versiunea SMR (Security Maintenance Release) din august cu numărul de firmware F711BXXU2CVG8. Noua actualizare are o greutate de 7,28GB, potrivit AndroidHeadlines. Deși nu avem un jurnal de modificări la îndemână pentru a confirma acest lucru, există puține speranțe că dispozitivul va obține funcții noi sau modificări pentru utilizator. În cel mai bun caz, pot exista unele optimizări ale performanței.

Actualizarea de securitate din august ajunge la Galaxy Z Flip 3

Samsung va introduce câteva funcții noi pentru dispozitivele sale pliabile cu One UI 4.1.1, care va debuta cu Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 săptămâna viitoare. Modelele pliabile din 2021 ar trebui să primească aceste caracteristici cu o actualizare ulterioară.

O actualizare mai mare a caracteristicilor va urma mai târziu în acest an, când firma coreeană va lansa Android 13 și interața One UI 5.0. Probabil Samsung va lăsa pentru acest moment bunătățile pentru Galaxy Z Flip 3 și momentat rezolvă doar probleme de securitate și stabilitate.

4 august este în SUA… Ziua Națională a biscuiților cu fulgi de ciocolată! Este o prăjitură cu fulgi de ciocolată sau bucăți de ciocolată ca ingredient distinctiv. Biscuitul cu ciocolată a fost inventat de Ruth Graves Wakefield în 1938.

Samsung a început să lansezze actualizarea din august pe dispozitivele sale săptămâna trecută. Seriile Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G au primit deja actualizarea. Galaxy Z Flip 3 se alătură și el acum acestora. Lansările inițiale pentru majoritatea acestor dispozitive sunt limitate momentan la anumite piețe. Dar este doar o chestiune de timp până când actualizările devin globale.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip 3 5G a fost lansat în august 2021. Dispune de afișaj cu diagonala de 6,7 inch (17,02 centimetri) și un procesor Snapdragon 888. Procesorul este cuplat cu 8GB de memorie RAM și 256GB capacitate de stocare. O baterie de 3.300 mAh cu încărcare rapidă de 15W ține luminile aprinse.

Dacă așteptați actualizarea de securitate din august pe Samsung Galaxy Z Flip 3 ar trebui să ajungă în orice moment. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din aplicația Setări de pe telefon. Mergeți la Actualizare software și dacă este acolo apăsați Descărcare și instalare.