Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc corecția de securitate din aprilie

259
Galaxy Z Flip 3 si Galaxy Z Fold 3 primesc corectia de securitate din aprilie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Deja tot mai multe telefoane Samsung primesc actualizarea de securitate din aprilie. Acum a venit rândul celor două telefoane pliabile Samsung de anul trecut. Samsung Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Z Fold 3 au început să primească actualizarea din aprilie în mai multe țări din Europa, printre care și România.

După ce actualizarea din aprilie a debutat cu seria Galaxy S22 la sfârșitul lunii martie, mai multe modele Samsung Galaxy au primit noua actualizare din aprilie. Recent am scris că Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy S20 FE și Galaxy A53 5G au primit corecția de securitate din aprilie. De, asemenea seria Galaxy Note 20 și Galaxy A52 5G a primit actualizarea, inclusiv în România. Acum Samsung Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Z Fold 3 se alătură petrecerii.

Actualizarea din aprilie disponibilă pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 primește versiunea de firmware F711BXXS2CVC9 care ocupă un spațiu de memorie de 250MB. Actualizarea este disponibilă în Austria, Belgia, Croația, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Macedonia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, România, Elveția și Regatul Unit. Actualizarea nu aduce nimic spectaculos, doar patch-ul de securitate.

În același timp, versiunea de firmware F926BXXS1CVCA cu o greutate de 265MB a fost lansată pentru Samsung Galaxy Z Fold 3. Actualizarea este disponibilă în Austria, Croația, Irlanda, Italia, Suedia, Republica Cehă, Belgia, Țările de Jos și Regatul Unit. Conform GalaxyClub, mai multe țări vor primi în perioada următoare noua actualizare de securitate.

Suedia are al unsprezecelea cel mai mare venit pe cap de locuitor din lume. Este a cincea cea mai întinsă țară din Europa. Aproximativ 57% (23 milioane hectare) din suprafața Suediei este ocupată de păduri. Este o suprafață echivalentă cu a Regatului Unit.

Actualizarea nu aduce schimbări majore ale software-ului, dar aduce câteva completări cu adevărat utile. În ambele cazuri, patch-ul din aprilie va fi instalat, inclusiv aproximativ 45 de îmbunătățiri ale sistemului de operare Android. Software-ul proprietar al Samsung este actualizat cu 33 de remedieri – inclusiv versiuni îmbunătățite ale Contacte, Samsung DeX și Samsung Knox.

Posesorii de Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 din țările de mai sus trebuie să primească o notificare că actualizarea a sosit. Dacă încă nu a sosit notificarea puteți verificați manual în Setări >> Actualizări software >> Descărcați și instalați.

Înainte de a descărca actualizarea asigurați-vă că smartphone-ul este conectat la o rețea Wi-Fi adecvată, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.