Samsung Galaxy Z Flip 4 certificat de comisia americană FCC

326
Samsung Galaxy Z Flip 4 certificat de FCC
Sursa foto: pocket-lint.com

Data de lansare pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 este stabilită pe 10 august. Momentan Samsung nu a confirmat acest lucru. La evenimentul Galaxy Unpacked din august mai primim pe Samsung Galaxy Z Fold 4, seria Galaxy Watch 5 și căștile TWS Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Zile trecute comisia americană FCC (Federal Communications Commission) a certificat pe Galaxy Z Fold 4. Acum a venit rândul lui Samsung Galaxy Z Flip 4 să primească avizul de la FCC. Galaxy Z Flip 4 a apărut pe site-ul web al Comisiei Federale de Comunicații (FCC), prin care trebuie să treacă toate dispozitivele electronice înainte de a fi vândute în SUA. Apariția unui dispozitiv pe site-ul FCC sugerează că lansarea respectivului gadget este foarte aproape.

Samsung Galaxy Z Flip 4 cu Wi-Fi 802.11a/n/ac/ax

Listarea pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații nu dezvăluie multe despre dispozitivul în sine. Aflăm că Samsung Galaxy Z Flip 4 va oferi Bluetooth, Wi-Fi 802.11a/n/ac/ax, NFC, încărcare fără fir și va accepta mai multe benzi 4G și 5G. Galaxy Z Flip 4 certificat are numerele de model SM-F721U și SM-F721U1, potrivit colegilor noștri de la site-ul Pocket-lint. Litera „U” din numărul de model arată că sunt dispozitive neblocate în rețea destinate Statelor Unite.

Conform informațiilor de până acum, Galaxy Z Flip 4 are un ecran  Full HD+  AMOLED de 6,78 inch (17,22 cm). Ecranul va avea rata de refresh de 120 Hz. Afișajul aflat pe capac este de tip AMOLED și va avea o diagonală de 2,1 inch (5,33 centimetri). Telefonul pliabil va fi lansat cu sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 din cutie.

Design înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect înainte de a fi făcut. La origine design vine din cuvântul latin signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea câteva modificări minore de design și va fi oferit în patru culori. În ceea ce privește hardware-ul, Galaxy Z Flip 4 vine cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1. Smartphone-ul va avea o baterie de 3.700mAh, cu 400mAh mai mult decât capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy Z Flip 3. În ceea ce privește încărcarea rapidă, se spune că dispozitivul oferă o încărcare rapidă de 25W, o actualizare față de încărcarea de 15W de pe Flip 3.

Desigur, nimic nu a fost confirmat de Samsung încă și nici nu va fi probabil până la evenimentul de lansare Galaxy Unpacked.