Galaxy Z Fold 2 primește actualizarea de securitate din iunie 2021

414
Galaxy Z Fold 2 primeste actualizarea de securitate din iunie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy Z Flip 5G a fost primul smartphone pliabil Android care a primit patch-ul de securitate din iunie 2021. Câteva zile mai târziu, Samsung a lansat actualizarea la Galaxy Z Flip. Compania a lansat acum cel mai recent patch de securitate pe un alt smartphone pliabil, Samsung Galaxy Z Fold 2.

Galaxy Z Fold 2 a început să primească nouă actualizare de software în Ucraina. Ultima actualizare vine cu versiunea de firmware F916BXXS1DUE5 și include patch-ul de securitate iunie 2021. Conform SamMobile, Samsung a publicat acum documentația detaliată cu privire la actualizările de securitate din iunie.

Conform documentației companiei, actualizarea de securitate din iunie 2021 include 47 de remedieri de la Google și 19 remedieri de la Samsung. Dintre vulnerabilitățile remediate de Google, două au fost critice, 27 au fost evaluate pentru impact ridicat, cinci au fost denumite moderate. Dintre vulnerabilitățile remediate de Samsung, trei au fost evaluate cu impact ridicat, opt au fost moderate.

Actualizarea de securitate din iunie lansată pentu Galaxy Z Fold 2

Actualizarea de securitate din iunie 2021 aduce remedieri pentru vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android. Sunt rezolvate și unele vulnerabilități apărute de la ultima actualizare de securitate lansată pentru Samsung Galaxy Z Fold 2. După debutul în Ucraina, actualizarea va fi lansată în majoritatea celorlalte piețe, inclusiv în Asia, Europa, America de Nord și America de Sud, în următoarele câteva săptămâni.

Dacă sunteți un utilizator de Z Fold 2 în Ucraina, este posibil să fi primit deja notificarea de actualizare prin OTA. Dacă nu ați primit noua actualizare puteți verifica navigând la Setări » Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul telefonului pliabil Z Fold 2!

Aproximativ 95% din Ucraina se află pe teritoriul est-european, 5% aparține Europei Centrale. Armata din Ucraina, cu un efectiv de peste 255.000 de oameni, este a treia ca mărime din Europa după forțele armate ruse și franceze.

Galaxy Z Fold 2 a fost lansat anul trecut cu Android 10 și One UI 2.5 la bord. La începutul acestui an, telefonul a primit Android 11 și actualizarea la One UI 3. Apoi a fost actualizat la interfața Samsung One UI 3.1. Telefonul pliabil este în prezent în programul lunar de actualizare a securității Samsung.