Galaxy Z Fold 3 și Watch 4 Classic apar într-un videoclip promoțional

375

Cine are nevoie de Unpacked când Samsung își prezintă produsele cu o lună mai devreme? Ieri, Samsung a oferit scurte vederi ale modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Watch 4 Classic într-un clip promoțional. Ambele se aliniază cu zvonuri anterioare, inclusiv noile camere foto de pe Samsung Galaxy Z Fold 3.

Știm deja că vom vedea pe Galaxy Z Fold 3 și pe Samsung Galaxy Watch 4 Classic la 11 august. Pe lângă acestea vom mai primi și alte bunătăți cum ar fi un Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 Active și Galaxy Buds 2. Nu sunt excluse nici alte surprize Samsung.

Galaxy Z Fold 3 și Watch 4 Classic apar într-un clip video

S-ar putea să nu trebuiască să așteptați până la următorul eveniment Unpacked de la Samsung pentru a arunca o privire la Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Watch 4 Classic. Prin amabilitatea colegilor noștri de la AndroidAuthority, vă oferim o scurtă privire la ambele dispozitive viitoare într-un videoclip promoțional publicat de Samsung pentru software-ul Good Lock.

Este doar o scurtă apariție (aproximativ 56 de secunde), dar vorbește foarte mult despre ambele gadgeturi. Atât Z Fold 3, cât și Watch 4 Classic se aliniază cu zvonurile anterioare. Vorbim aici despre modulul foto spate mai subțire a telefonului pliabil și designul lustruit al dispozitivului portabil Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Noul smartwatch Samsung va utiliza noul sistem de operare Wear OS însoțit de interfața One UI Watch.

Wear OS este un sistem de operare al companiei Google. A fost derivat din sistemul de operare intern Android și dezvoltat pentru ceasuri inteligente și alte articole portabile. Noul Wear OS este dezvoltat în colaborare cu Samsung.

Nu vă faceți speranțe pentru o dezvăluire completă sau mai multe surprize plăcute. Primim puțin de la Samsung, doar cu lingurița. În privința lui Z Fold 3 Samsung nu confirmă nici nu neagă în videoclip camera selfie sub afișaj. În același timp ecranul lui Galaxy Watch 4 Classic nu pornește în clipul video. Și, ne place sau nu, cutele din ecranul pliabil Galaxy Z Fold 2, par a fi prezente. Probabil o limitare tehnologică peste care momentan Samsung nu poate trece.