Galaxy Z Fold 4 cu siloz S Pen și aproximativ aceleași dimensiuni de ecran

416
Galaxy Z Fold 4 cu siloz S Pen si aproximativ aceleasi dimensiuni de ecran
Sursa Foto: 9to5google.com

Galaxy Z Fold 3 este unul dintre primele pliabile care are durabilitatea pentru a-l face o opțiune reală. În același timp, suportul pentru S Pen tocmai a făcut tableta în miniatură și mai bună. Acum, se zvonește că Samsung va păstra suportul S Pen pe Galaxy Z Fold 4 și va aduce și un siloz pentru el.

Potrivit 9to5Google, care citează surse sud-coreene, Samsung va oferi un „S Pen încorporat” pe Galaxy Z Fold 4. Gigantul high-tech sud-coreean va adăuga un siloz pentru a stoca stylus-ul în interiorul viitorului telefon pliabil. Această caracteristică a fost pe seria emblematică Galaxy Note și a revenit recent pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Nu este o mare surpriză faptul că Samsung caută să includă spațiu de stocare pentru S Pen pe Galaxy Z Fold 4. Pe actualul Samsung Galaxy Z Fold 3 stocarea S Pen-ului a fost o problemă. Husa oficială Samsung, prevăzută cu un loc pentru stocarea S Pen-ului, a fost un mic dezastru. Între timp alte huse de la terți erau mult mai bune, dar încă nu erau ideale.

Galaxy Z Fold 4 cu modificări minore la diagonala ecranelor

Dincolo de funcționalitatea adăugată cu S Pen și garaj pentru el, informația mai susține susține că ecranele pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 sunt practic identice cu ale modelului anterior. Ecranul interior este aparent de 7,56 inch (19,20 cm), care este cu 0,01 inch mai mare decât ecranul lui Fold 3. Între timp, afișajul exterior este de 6,19 inch (15,72 cm), în scădere de la 6,2 inch. Acestea sunt diferențe minuscule, insesizabile. Deci, Samsung va rămâne cu același afișaj exterior îngust și afișaj interior mare ca Fold-urile anterioare.

Inch = Țol (în engleză inch) este o unitate de măsură anglo-saxonă (sau „imperială”) pentru lungime. Cuvântul inch vine din latinul uncie. Inch-ul, folosit în special în SUA și în câteva state din Commonwealth, este egal cu 25,4 mm.

Aceeași sursă coreeană afirmă că Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea, de asemenea, modificări minore de afișare. Va avea același afișaj interior de 6,7 inch și un afișaj exterior crescând de la 1,83 inch la 1,9 inch.

Includerea unui slot S Pen la Galaxy Z Fold 4 va necesita unele modificări majore de hardware. Cele două jumătăți ale lui Fold 3 sunt ambele mai subțiri decât Galaxy S22 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra. În același timp S Pen-ul este aproape la fel de gros ca dispozitivul! Dacă face un siloz pentru stylus Samsung trebuie să facă un pliabil mai gros. Nu știm dacă intră în calcul un S Pen mai subțire.

Un viitor telefon pliabil mai gros, greu de luat în calcul, ar putea duce și la o baterie mai mare pe telefon. În același timp, păstrarea dimensiunii (grosimii) ar putea fi în detrimentul bateriei și chiar a camerelor foto. Chiar suntem curioși cum va rezolva Samsung problema cu slotul pentru S Pen pe Galaxy Z Fold 4.