Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Flip 4 cu gesturi de glisare pentru ecran divizat

246
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Flip 4 cu gesturi de glisare pentru ecran divizat
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung se apropie de lansarea smartphone-urilor sale pliabile de a patra generație. Zvonurile spun că gigantul tech va aduce sub luminile rampei pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 pe 10 august. Multe zvonuri din ultimele câteva săptămâni au dezvăluit o mulțime de informații despre viitoarele telefoane pliabile. În timp ce se pare că avem o actualizare hardware destul de mare în acest an, Samsung ar putea avea, de asemenea, unele îmbunătățiri majore de software în lucru.

Cunoscutul Ice Universe susține că noul duo pliabil va accepta „glisare pentru ecran divizat”. Conform AndroidHeadlines, sursa nu intră în detalii cu privire la modul în care va lucra noua funcție. Ar trebui să puteți intra în modul ecran divizat glisând pe ecran. Cu toate acestea, nu este clar dacă trebuie să glisați vertical sau orizontal și în ce direcție. De asemenea, nu există claritate cu privire la numărul de degete cu care trebuie să glisați sau dacă gestul funcționează doar cu S Pen. De exemplu, smartphone-urile Vivo vă permit să intrați în modul ecran divizat glisând vertical în sus cu trei degete din partea de jos a ecranului. Oppo Find N, un alt smartphone pliabil, activează modul ecran divizat atunci când glisați cu două degete.

Gesturi de glisare pentru ecran divizat cu Galaxy Z Fold 4 și Flip 4

Cu toate acestea, acesta ar trebui să fie un semn al lucrurilor care vor urma. Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 vor sosi cu sistemul de operare Android 12 și Samsung One UI 4.1.1 din cutie. Noua versiune a software-ului Android personalizat de la Samsung este de așteptat să introducă mai multe trucuri software noi pentru dispozitivele sale pliabile. Am scris recent că dezvoltarea software-ului pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4 a început.

Upgrade sau actualizare este procesul de înlocuire a unui produs cu o versiune mai nouă a aceluiași produs. În IT un upgrade este o înlocuire a hardware-ului, software-ului sau firmware -ului cu o versiune mai nouă sau mai bună.

Samsung are mai multe upgrade-uri pregătite pentru Galaxy Z Fold 4 și Flip 4. Cele două pliabile Samsung vor aduce o mulțime de upgrade-uri pentru viitoarea gamă Galaxy Z.  Amintim aici camere îmbunătățite; baterii mai mari; încărcare mai rapidă; stocare internă mai mare; ecran flexibil mai durabil; și modificări de design.

Știm deja că Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor fi lansate pe 10 august. În aceeași zi va sosi și seria Samsung Galaxy Watch 5. Așa că mai avem de așteptat aproximativ două luni pentru ca cele mai recente produse Samsung să devină oficiale. Sigur vor fi mai multe scurgeri de informații despre viitorul duo pliabil, precum și despre noile ceasuri inteligente înainte de Galaxy Unpacked.