Un ghid de utilizare cuprinzător pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

679
Un ghid de utilizare cuprinzator pentru Samsung Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cu ecranul său captivant, S Pen, durabilitate și caracteristici de productivitate multă lume vrea un Samsung Galaxy Z Fold 3. Cu toate acestea, ezitarea din partea utilizatorilor care nu au folosit pliabile înainte este de înțeles. Nu trebuie să uităm că un astfel de telefon este altceva, având în vedere gama de caracteristici de ultimă generație.

Pentru acei utilizatori care nu sunt siguri de cum să obțină cele mai bune beneficii de pe dispozitivele pliabile, Samsung Newsroom a analizat îndeaproape dispozitivul și cum să-l folosească cel mai bine. Consultați ghidul utilizatorului de mai jos pentru a afla mai multe despre cum să folosiți telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3. Aflați aici cum să țineți mai confortabil dispozitivului; caracteristicile inovatoare; cum să folosiți noul S Pen care este inclus pentru prima dată cu un telefon pliabil; și ce funcții ale camerelor foto sunt caracteristice noului Fold.

Cum pot utilizatorii cu mâini mai mici să folosească confortabil Galaxy Z Fold 3?

Galaxy Z Fold 3 este mai ușor, mai subțire și mai îngust decât predecesorul său Samsung Galaxy Z Fold 2. În acest fel are o aderență mai confortabilă și o portabilitate mai bună. Lățimea orizontală a telefonului atunci când este pliat este de 67,1 mm, mai mic cu 0,9 mm decât predecesorul său. Aceasta înseamnă că telefonul oferă o prindere sigură și confortabilă chiar și pentru cei cu mâini mai mici.

Scanerul de amprente de pe Galaxy Z Fold 3 este montat în punctul în care degetul mare atinge dispozitivul. Acest lucru permite o utilizare mai convenabilă a ecranului exterior mare al dispozitivului. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să plaseze degetele pe ecran pentru a debloca telefonul. Partea superioară, inferioară și laterală a telefonului au fost, de asemenea, proiectate pentru a oferi o utilizare mai ușoară.

Cât de durabil este Samsung Galaxy Z Fold 3 în practică?

Cu rezistența la apă îmbunătățită semnificativ, utilizatorii pot folosi Galaxy Z Fold 3 cu încredere în aproape orice condiții. Telefonul are o rezistență la apă de IPX8. Poate rezista la scufundări în apă proaspătă de până la 1,5 m, timp de maximum 30 de minute. Acest lucru înseamnă că vă puteți relaxa atunci când utilizați Galaxy Z Fold3 pentru a verifica aplicațiile de pe hartă pentru instrucțiuni în timp ce vă aflați într-o zi ploioasă sau când căutați ceva pe telefon cu mâinile umede.

Acum și durabilitatea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 vă oferă o liniște sufletească suplimentară. Noile filme de protecție de pe ecranele principale ale telefonului cresc durabilitatea ecranului cu 80% comparativ cu predecesorul său. Dispozitivul include, de asemenea, „Armura din aluminiu“ și „Corning Gorilla Glass Victus“. Ambele sunt unele dintre cele mai puternice materialele utilizate vreodată de Samsung în smartphone-uri.

Deci, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că telefonul dvs. se va zgâria atunci când îl puneți într-o geantă cu alte articole. La fel, nu trebuie să va faceți probleme când puneți telefonul în buzunar cu diferite alte obiecte.

Un ecran principal mare, util pentru tot ce vizualizați

Ecranul principal mare de 7,6 inch (19,30 cm) aflat pe Samsung Galaxy Z Fold 3 strălucește cu adevărat. Este excelent pentru vizionarea videoclipurilor, telefonul utilizând o cameră sub afișaj (UDC) pentru a oferi o experiență de vizionare captivantă. UDC se realizează prin includerea pixelilor care absorb lumina în zona camerei pentru a crește transmitanța luminii și a gestiona distanța dintre pixeli. Mai mult decât atât, datorită ecranului cu aproximativ 29% mai luminos decât cel al predecesorului său, acesta poate fi văzut clar în aer liber și în lumina soarelui strălucitoare, fără a fi nevoie să umbriți sau să acoperiți ecranul.

În plus, noul telefon pliabil are o rată de reîmprospătare de 120Hz pentru ambele ecrane. În acest fel aveți parte de o experiență lină la derulare sau redare media. Când vă aflați în locuri în care este mai convenabil să folosiți ecranul exterior al telefonului, pe transportul public de exemplu, acest lucru permite utilizatorilor să vizualizeze confortabil articolele de știri și alte suporturi media, în timp ce se bucură de tranziții line, neîntrerupte.

Caracteristici de îmbunătățire a productivității pe Fold 3

Cu funcțiile de ecran divizat „Multi-Active Window”, telefoanele pliabile Samsung ajută de multă vreme utilizatorii să își sporească productivitatea. Această caracteristică permite utilizatorilor să facă lucruri cum ar fi să își verifice programele în timp ce citesc e-mailuri și să navigheze la locația unei întâlniri în timp ce vorbesc cu prietenii pe Messenger, printre altele.

Acum, noul Fold a adăugat funcția „Task Bar” pentru a ajuta utilizatorii să se deplaseze rapid și convenabil între aplicații. Acest lucru permite utilizatorilor să lanseze aplicația pe care o folosesc cel mai des fără a naviga la ecranul de pornire și să își deschidă simultan cea mai utilizată combinație de aplicații.

„Panoul modul flexibil”, pe care utilizatorii îl pot utiliza după plierea parțială a Fold-ului, este o altă caracteristică nouă. Navigați la meniul Labs (Setări >> Funcții avansate), apoi selectați opțiunea „Panou modul flexibil” pentru a activa acest mod. De acolo, când utilizatorii lansează o aplicație care este compatibilă cu funcția Panou Mod Flex, va apărea automat un panou prin care pot captura și regla luminozitatea și volumul. Această caracteristică elimină necesitatea de a deschide telefonul complet pentru a regla aceste setări. Este utilă mai ales atunci când volumul crește brusc, atunci când utilizatorii doresc să-și capteze ecranele sau când luminozitatea lor scade brusc.

Mai multe funcții foto sunt exclusive pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Acum este timpul să folosiți camera Galaxy Z Fold3 pentru a face fotografii epice. „Capture View” de pe Galaxy Z Fold 3 permite să vizualizați, să ștergeți și să partajeze imaginile pe care le-ați făcut fără a intra în aplicația Galerie.

După lansarea camerei, faceți clic pe pictograma de vizualizare Captură din partea stângă sus a ecranului. Dacă utilizatorii fac fotografii în timp ce pictograma este iluminată, vor putea verifica imaginile pe care tocmai le-au făcut în jumătatea stângă a ecranului. Apăsarea și menținerea apăsată pe o imagine le permite să șteargă sau să partajeze în mod convenabil imagini. Acest lucru este foarte util atât pentru a scăpa de fotografiile nereușite, cât și pentru a le partaja pe cele bune cu prietenii. În plus, acest lucru este de mare ajutor atunci când încercați să surprindeți imaginea perfectă a subiecților în mișcare rapidă, cum ar fi copiii, animalele de companie sau persoanele care fac sport.

Avantajele combinării stiloului S Pen cu ecranul mai mare

Galaxy Z Fold 3 este primul telefon pliabil care acceptă S Pen. Utilizatorii pot folosi S Pen-ul pentru a desena sau lua notițe de mână, sporind astfel și mai mult productivitatea lor.

Pentru a lua notițe în timp ce vizionați prelegeri sau videoclipuri online în Flex Mode, pur și simplu lansați Samsung Notes atingând de două ori jumătatea inferioară a ecranului în timp ce țineți apăsat butonul din partea laterală a S Pen.

Caracterele care sunt greu de tastat pe o tastatură sunt, de asemenea, ușor de introdus cu S Pen. Mai mult, dacă utilizatorii apasă butonul de conversie a textului înainte de a începe să scrie, notele lor scrise de mână vor fi convertite automat în text tastat. Sunt lansate două tipuri de S Pen: „S Pen Fold Edition”, care poate fi utilizat exclusiv pe Galaxy Z Fold 3 și „S Pen Pro”, care are Bluetooth încorporat și poate fi utilizat și pe alte dispozitive Samsung.

Iar caracteristicile și utilitatea de ultimă oră nu se opresc aici. Pentru a oferi cea mai bună experiență de smartphone pliabilă, Samsung lucrează constant cu o serie de parteneri pentru a dezvolta aplicații optimizate pentru ecranul mare al Galaxy Z Fold 3, cum ar fi „Microsoft Teams”, „Microsoft Office” și „Google Duo”.