Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

1163
Husa Glock antiglont pentru Samsung Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: letsgodigital.org

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi în magazine peste aproximativ o lună de zile. Aproape toate detaliile sunt deja cunoscute, inclusiv designul și toate specificațiile. Smartphone-ul pliabil va avea un ecran de acoperire mai mare și un design în două tonuri. Dar, nu știm ce îmbrăcăminte va purta. O husă Glock Cover ar oferi o protecție optimă.

Noul pliabil va fi, de asemenea, mult mai robust și mai durabil decât predecesorul său. Acum se știe atât Z Flip 3, cât și Galaxy Z Fold 3 vor fi lansate simultan și vor fi rezistente la apă conform ratingului IPX8. Acest lucru le face primele smartphone-uri pliabile impermeabile.

În plus, sunt așteptate ca noi huse să fie puse la dispoziție de Samsung ca accesoriu opțional. În acest fel puteți proteja optim telefonul pliant. O husă de protecție nu numai că vă ajută să limitați daunele atunci când telefonul dvs. cade pe o suprafață dură, dar poate face telefonul mai puțin alunecos, astfel încât va cădea mai greu din mână. Acest lucru l-a inspirat pe designerul grafic Giuseppe Spinelli, alias Snoreyn, să proiecteze o husă Glock Cover robustă pentru Z Flip 3. Este un concept realizat de sine, nu există indicii că Samsung a intrat într-o colaborare cu Glock, potrivit LetsGoDigital. Cu toate acestea, în trecut au fost lansate diverse carcase Glock pentru modelele de telefoane Galaxy existente.

Husă Glok Cover pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În general este cunoscut faptul că smartphone-urile ne alunecă în mod regulat din mâini – în special cele cu spatele neted din sticlă din zilele noastre – rezultând adesea un ecran spart. În acest fel o husă de protecție este întotdeauna binevenită. Dacă se numește Glock Cover, cu atât mai bine.

Husa Glock Cover „antiglonț” concepută de Giuseppe are un aspect răcoros și constă din două părți pe care trebuie să le atașați pe partea din spate a dispozitivului. Când telefonul pliabil este deschis pe masă, cele două părți cad frumos lângă cealaltă. Camera duală și afișajul exterior rămân, de asemenea, protejate în mod optim prin intermediul unui capac transparent. Cealaltă parte prezintă logo-ul Glock recunoscut.

Glock GmbH este un producător de arme cu sediul în Deutsch-Wagram, Austria, numit după fondatorul său, Gaston Glock. Compania a fost fondată în 1963. Pistoalele Glock sunt utilizate de forțele armate și de poliție din întreaga lume.

Glock GmbH este un producător austriac de arme care produce pistoale semiautomate. Acestea sunt diferite variante de Glock 17, un pistol ușor, dar puternic, care a fost introdus în producție în 1980 și este încă pe piață. Glock 17 este folosit de armata austriacă, printre altele, precum și de forțele armate germane, suedeze și norvegiene. Pistolul este cunoscut sub numele de „pistol de acțiune sigură”, deoarece are trei caracteristici de siguranță încorporate pentru a preveni descărcarea accidentală.

Protecție și siguranță pentru Flip 3

Prin urmare, sperăm că Galaxy Z Flip 3 va fi la fel de sigur și puternic ca Glock 17. Cu toate acestea, există și un dezavantaj clar al acestei huse Glock pentru viitorul Flip Samsung. Deoarece carcasa de protecție este formată din două părți, balamaua este expusă în poziția pliată, astfel încât nu este protejată dacă smartphone-ul pliabil cade pe podea. Acesta este și cazul husei din piele pe care Samsung a proiectat-o ​​pentru originalul Z Flip.

Între timp, Samsung Electronics a depus un brevet pentru o husă de protecție dintr-o singură bucată, astfel încât balamaua să rămână, de asemenea, protejată în mod optim. Cu toate acestea, deocamdată, rămâne neclar dacă Samsung va introduce efectiv un astfel de tip de acoperire pentru viitorul său telefon cu clapetă. Este posibil să trebuiască să așteptăm până la Galaxy Z Flip 4 pentru acest lucru.

Mai mulți producători de carcase au lansat huse pentru modelul Samsung Galaxy Z Flip. De exemplu, marca Rinke a creat o carcasă transparentă similară, Rinke Slim. Producători precum Spigen și Mobigear au introdus, de asemenea, diverse variante pe piață. Samsung însuși a lansat o husa din piele pentru scoica sa. Este disponibilă în alb și negru și are un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de ~90€.

Se așteaptă ca Samsung să introducă și o husă din piele pentru Galaxy Z Flip 3. Variante suplimentare pot fi lansate de această dată, în cele din urmă, compania oferă și numeroase huse pentru seriile Galaxy S și Galaxy Note. Puțin mai multe opțiuni nu ar fi deplasate în gama Galaxy Z. La urma urmei, acestea sunt cele mai scumpe smartphone-uri Samsung.

Specificațiile viitorului Flip sunt în mare parte cunoscute

În ceea ce privește specificațiile, totul pare a fi deja cunoscut. Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea un ecran extern de 1,9 inch și un ecran flexibil de 6,7 inch. La exterior are două camere de 12MP și o cameră selfie de 10 megapixeli.

Procesorul Snapdragon 888 va fi la bord, alături de 8GB de memorie RAM și 256GB stocare. O baterie dublă cu o capacitate totală de 3.300mAh, va fi responsabilă cu furnizarea curentului electric. Chiar dacă a fost vehiculată inițial o încărcare rapidă de 15W, conform ultimelor date, aceasta va fi de 25W. De asemenea, este plauzibil ca Samsung să nu includă un încărcător în ambalajul de vânzare. Compania a început această tendință la începutul acestui an odată cu seria Galaxy S21.

Dispozitivul vine standard în patru culori: negru, crem, violet și verde închis. În plus, un model gri și roz este, de asemenea, planificat în Europa. În cele din urmă, o variantă de culoare Platinum va fi lansată într-o ediție limitată – această culoare poate fi disponibilă doar pentru comandă prin intermediul site-ului Samsung.

Miercuri, 11 august, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked unde vor fi anunțate oficial Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Buds 2. Probabil, Galaxy Z Flip 3 va veni cu un set de căști Galaxy Buds 2 în perioada de precomandă.

În ceea ce privește prețul, au existat mai multe semne că noul Flip va fi mai ieftin decât modelul de anul trecut. Toate datele de până acum converg spre un preț cu 20% mai mic atât pentru Galaxy Z Flip 3, câr și pentru Galaxy Z Fold 3. Ar fi frumos ca această, momentan ipotetică, husă Glock Cover să fie disponibilă pentru viitorul Flip 3 Samsung.

SURSĂLetsgoDigital