Google News va ajunge în curând pe seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5

214
Google News
Sursă foto: Google

Mișcarea Samsung de a trece de la Tizen la Wear OS pentru ceasurile sale inteligente se dovedește a fi benefică. Acum are acces la mult mai multe aplicații și servicii față de când folosea Tizen OS pentru Galaxy Watches. Cele mai multe dintre îmbunătățiri provin de la aplicațiile primare ale Google, iar compania caută să aducă și mai multe aplicații în viitor. Printre acestea și Google News.

O nouă informație dezvăluie că Google dezvoltă aplicația Google News pentru ceasurile inteligente Wear OS. După cum sugerează capturile de ecran, via SamMobile, va fi o versiune super-simplificată a aplicației Știri Google, disponibilă pe Android. Puteți răsfoi titluri, imaginea caracteristică a articolului și ceva text. Dacă doriți să citiți mai multe, puteți face clic pe butonul sursă pentru a deschide articolul respectiv în aplicația Știri Google pe smartphone-ul asociat.

Google News în curând pe seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5

Aspectul și senzația aplicației seamănă cu aplicațiile de la Google pentru ceasurile inteligente Wear OS 3. Deși această aplicație nu apare încă în Magazinul Play, a fost accesată folosind un hack Google Assistant, permițând oamenilor să vadă cum arătă aplicația când va fi lansată. Dacă urmăriți cu atenție știrile puteți instala în curând Google News pe ceasurile Samsung cu Wear OS 3 (sau o versiune ulterioară).

Google și Samsung au colaborat pentru a dezvolta împreună sistemul de operare Wear OS 3. În acest fel platforma purtabilă Google pentru utilizatorii de smartphone-uri Android a luat un nou avânt. Seria Galaxy Watch 4 a fost prima care a beneficiat de sistemul de operare Wear OS 3. De câteva săptămâni, Google și-a lansat propriul ceas inteligent Google Pixel Watch ca un angajament față de Wear OS. Mai multe mărci vor lansa ceasuri inteligente bazate pe Wear OS 3 în viitorul apropiat.

Google News – Știri Google este un agregator de știri lansat în 2006. Serviciul este disponibil în peste 70 de țări și 35 de limbi, printre care și limba română. Selecția articolelor este automatizată și sunt actualizate la fiecare 15 minute.

Cu Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic, Samsung a făcut un salt mare în necunoscut. Samsung a renunțat la sistemul propriu de operare Tizen în favoarea Wear OS 3. Trecerea a fost un succes și seria este și acum extrem de apreciată de utilizatori.

Seria Samsung Galaxy Watch 5 are cea mai performantă funcție de urmărire a somnului. Somnul joacă un rol vital în sănătatea și bunăstarea vieții noastre, motiv pentru care Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vă oferă opțiuni pentru a profita la maximum de somn. Vă puteți monitoriza calitatea și tiparele somnului cu date din etapele somnului, sforăitul și nivelul de oxigen din sânge.