Primele imagini cu Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5 beta

300
Primele imagini cu Wear OS 3.5 si One UI Watch 4.5
Sursa foto: sammobile.com

Telefoanele Samsung nu sunt singurele dispozitive care vor primi o actualizare majoră a firmware-ului în viitorul apropiat. În timp ce așteptăm să sosească actualizarea One UI 5.0, programul beta va veni luna aceasta, Samsung a lansat deja Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5 beta.

Aceasta este următoarea iterație majoră pentru ceasurile inteligente ale companiei. Acest firmware probabil va alimenta și seria Galaxy Watch 5 când va fi lansat în câteva luni. Mai multe imagini au fost difuzate recent online, care evidențiază unele dintre modificările cosmetice efectuate cu această actualizare.

Multe îmbunătățiri cu Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5 beta

Imaginile scurse arată unele dintre noile fețe de ceas pe care le va aduce această actualizare. Schimbările cosmetice sunt destul de evidente în comparație cu fețele de ceas existente. Vedem că unele dintre opțiuni oferă acum mai multe informații despre activitățile de fitness, vreme, ritmul cardiac și una chiar arată o busolă.

Celelalte imagini arată îmbunătățiri aduse experienței de tastare pe ceas, în special funcționalitatea de scriere de mână și dictare. Când efectuați apeluri de pe ceas, va fi posibil să alegeți între SIM 1 și SIM 2 chiar de la încheietura mâinii.

Primul telefon cu două cartele SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon în anul 2.000. Au fost lansate și telefoane care utilizează trei cartele SIM, LG A290 triple SIM și chiar patru SIM-uri, cum ar fi modelul Cherry Mobile Quad Q70.

Corecțiile de culoare aduc îmbunătățiri ale vizibilității, în timp ce accesibilitatea este, de asemenea, îmbunătățită cu îmbunătățirea auzului. De asemenea, veți putea seta întârzierea atingerii lungi, precum și durata atingerii pentru a vă personaliza experiența de navigare. Acest lucru va fi util, deoarece seria Samsung Galaxy Watch 5 renunță la ramă rotativă fizică.

Nu este clar când Samsung plănuiește să lanseze Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5 pe ceasurile inteligente existente. Ne gândim în primul rând la seria Galaxy Watch 4. Presupunem că nu se va întâmpla înainte ca seria Galaxy Watch 5 să iasă pe piață în august.