După Join The Flip Side participanții au ales un Flip 5 sau Fold 5

228
Join The Flip Side
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

În urma evenimentului exclusiv Join The Flip Side Party organizat de Samsung România pe 7 decembrie, 55% dintre participanți au făcut trecerea către un Galaxy Z Flip 5 sau Z Fold 5. Aceștia au renunțat la telefonul lor personal Samsung, Apple sau de la altă companie. Participanții au trăit experiența utilizării unui telefon pliabil în cadrul Join The Flip Side, un eveniment exclusiv unde au pus la încercare toate funcțiile relevante pentru ei.

Conform unui studiu realizat de compania de cercetare de piață Kantar în 2022, în cadrul căruia a fost testat gradul de loialitate în rândul posesorilor de telephone din România, 89% dintre utilizatorii Apple au declarat că nu intenționează să își schimbe brandul, iar 27% dintre ei nu ar renunța niciodată la acest brand.

În acest context, Samsung a demonstrat că telefoanele seriei Galaxy Z pot convinge și pe cei mai loiali utilizatori. În urma testării, 77% dintre cei care au ales să își schimbe telefonul au renunțat la un telefon Apple și au trecut pe loc la Samsung. Ceilalți au făcut upgrade de la o altă serie Samsung către pliabilele de ultimă generație. Este vorba, bineînțeles, de Galaxy Z Flip 5 sau Galaxy Z Fold 5.

,,Ne-am dorit să oferim consumatorilor o experiență hands-on memorabilă. Oamenii au putut să testeze noile noastre tehnologii punându-i într-un context cât se poate de familiar, precum un concert. Ne bucurăm că telefoanele pliabile Samsung, prin experiența diferită pe care o oferă, pot convinge orice utilizator de smartphone. Trebuie doar să le testeze.” A declarat Simona Panait, Head of Marketing Romania & Bulgaria, la Samsung Electronics România, potrivit The Practice România.

Samsung a marcat prin intermediul acestui eveniment finalul campaniei ,,Join The Flip Side. Switch to Freedom”. Campania lansată în luna octombrie și-a propus să le prezinte românilor multitudinea de avantaje și beneficii pe care le aduce utilizarea unui telefon pliabil în viața lor. Scopul campaniei a fost de a-i convinge să facă trecerea către un Galaxy Z Flip 5 sau Galaxy Z Fold 5.

Mai mult decât o simplă provocare de „switching” lansată de Samsung România către consumatori, campania „Join The Flip Side. Switch to Freedom.” a reprezentat și o declarație de rebeliune față de normele obișnuite de utilizare ale unui smartphone clasic.

Pe parcusul celor două luni, Inna și Deliric, alături de alți ambasadori Samsung, au împărtășit pe canalele lor de social media cum telefoanele pliabile se potrivesc stilului lor de viață și cum ies în evidență indiferent de context. Membrii Team Galaxy și-au invitat comunitățile să treacă „on the flip side”. Mai mult, au predat mai departe provocarea către alți lideri de opinie să li se alăture. Primii convinși de mesajul campaniei, dar și de calitățile seriei Galaxy Z au fost Theo Zeciu și Lili Sandu. Ei au renunțat complet la telefoanele lor personale în favoarea unui Fold 5, și respectiv a unui Flip 5.

Dintre cei peste 2.000 de oameni înscriși, doar un număr restrâns de câștigători au putut participa mai departe la evenimentul Join the Flip Side Party din data de 7 decembrie. Invitații au putut asculta live melodiile cântate de Inna și Deliric și interacționa cu unii dintre ambasadorii lor Samsung preferați. În plus, ei au avut ocazia să experimenteze direct avantajele modelelor Samsung pliabile și au avut libertatea de a le testa singuri pentru a se convinge de performanța lor.

La final, 55% dintre participanți au decis să treacă pe loc un pliabil Samsung și să renunțe la telefonul personal. Telefoanele rămase au fost apoi preluate de către GreenWEEE, unul dintre cei mai importanți reciclatori din România. Majoritatea dintre acestea erau chiar smartphone-uri de tip flagship. Între ele au fost chiar și modele de la iPhone 14 Pro Max și Galaxy S23 Ultra.

Cu Galaxy Z Flip 5 descoperi un alt nivel al selfie-urilor. Acestea sunt mai creative, mai naturale și mai ușor de realizat, chiar și atunci când lumina este slabă. Iar pentru toate acestea ai nevoie doar de un simplu gest de ridicare a palmei. Este ceva în genul unui salut pe care îl faci telefonului tău pentru a imortaliza momentul. Ecranul frontal Flex este de aproape 4 ori mai mare decât înainte și îl poți personaliza astfel în stilul propriu.

Cu Galaxy Z Fold 5, productivitatea și divertismentul sunt la ele acasă. Ecranul principal este generos, iar cu S Pen Fold Edition, poți lua notițe și să faci mai multe lucruri deodată. Taskbar-ul îmbunătățit și funcția drag & drop fac schimbarea între aplicații și transferul de conținut o plăcere. Bateria ține toată ziua, așa că te poți bucura de experiența premium a noilor telefoane pliabile mai mult timp.