Samsung Life Unstoppable: „Casa surprizelor” – o experiență imersivă, virtuală

198
Samsung prezinta Life Unstoppable Casa surprizelor
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Locuința a devenit, în ultimele luni, totul pentru utilizatori – transformându-se în școli, birouri, săli de sport și spații de divertisment. Și, pentru că aceștia au petrecut atât de mult timp în interiorul celor patru pereți, casa a devenit, pentru unii, prea puțin confortabilă, mulți europeni având nevoie de o schimbare. Samsung a lansat Life Unstoppable 2021, noua experiență virtuală din acest an, prin intermediul unui mini-film colorat și stilizat care prezintă „Casa surprizelor” de la Samsung.

Experiența Life Unstoppable: Casa surprizelor din acest an încearcă să le provoace inspirație celor care doresc să-și inoveze atmosfera de acasă cu produse care le permit să „apese play”, din nou, pentru o viață plină de încântare. Life Unstoppable: „Casa surprizelor” prezintă o familie de personaje eclectice, într-o călătorie prin casa lor vibrantă. Acestea demonstrează modurile în care ecosistemul conectat de dispozitive Samsung îi permite acestei familii să-și dea frâu liber creativității interioare și pasiunii și să îndeplinească conceptul de Life Unstoppable.

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” este un mini-film care dă viață tehnologiei în moduri nemaivăzute până acum. Experiența parcurge șase camere diferite din „Casa surprizelor”, cu viniete interactive care prezintă fiecare o colecție de produse Samsung conectate. Acestea aduc bucurie și inspirație în casă – de la ecranele mobile care se rotesc și se pliază, la televizoarele captivante. Nu lipsesc nici inovațiile electrocasnicelor care aduc încântare chiar și sarcinilor casnice mai puțin plăcute.

Samsung Life Unstoppable: „Casa surprizelor”

Produsele și serviciile Samsung sunt scoase în evidență în „Casa surprizelor”, captivantă și colorată. Personajele din Casa surprizelor sunt: Tatăl Gym-Buff; Mama Rockstar; Magicianul Archie; Superstarul Chef Evie; și oaspetele surpriză Lucha-Libre Wrestler Gran. De-a lungul experienței, participanții sunt purtați într-o serie de viniete. Fiecare prezentă capacitățile complete ale gamei de produse Samsung 2021 care inspiră bucurie în viața familiei Unstoppables:

Cursa spațială. Modularitatea aproape magică a frigiderului Bespoke este pusă în practică atunci când bucătarul Evie rămâne fără loc în frigider pentru alimentele de la masa de seară, iar fratele lui magician adaugă printr-o minune un alt modul unității.

Incidentul curios al tortului de zăpadă. Familia Unstoppables a pus Samsung Bespoke Jet la încercare atunci când, în urma pregătirii tortului de zăpadă a lui Evie, rămâne mizerie în bucătărie. Samsung Bespoke Jet poate face față presiunii sau nu?

Intră în acțiune. Familia este transportată în mijlocul acțiunii cu The Premiere – proiectorul de lifestyle Samsung și Soundbar-ul Q800 asigură un divertisment cu adevărat captivant în una dintre celebrele nopți de film ale familiei Unstoppables, stârnind râsete, lacrimi și multe alte emoții.

Tatăl Gym-Buff și Mama Rockstar

Tatăl Colonel. Monitorul de Gaming Samsung Odyssey Neo G9 îl poziționează pe tată cu un pas înaintea concurenței. Acesta își conduce echipa către victorie cu ajutorul unui ecran curbat dinamic care îi permite să-și execute pe deplin planurile de luptă.

Pierdut în muzică. Mama se scufundată în momentele sale de relaxare alături de muzica preferată redată pe televizorul Neo QLED și pe Soundbar-ul Q950. Acesta se alătură celorlalte televizoare Samsung QLED, The Frame – cu margini unice personalizabile – și The Serif, în „Casa surprizelor”, în timp ce se răsfață cu un dans de petrecere. Dar, pentru că nu vrea să se bucure de acest moment singură, își aduce, alături de ea, cei mai buni prieteni cu ajutorul Google Duo de pe Galaxy Z Flip 3.

Superstar-ul Rock and Roll. Bespoke AirDresser îi permite mamei să-și curățe mult îndrăgita ei jachetă, Rockstar, cu abur. Astfel este pregătită pentru vizitatorul surpriză al familiei, mai târziu, în acea seară.

Bespoke AirDresser tocmai ce și-a făcut apariția la nivel global. Aparatul oferă un design personalizabil, cu funcții inteligente actualizate, precum capabilitățile AI Dry și caracteristicile AI Control care personalizează întreaga experiență de utilizare.

Bespoke AirDresser prezent în Casa surprizelor

Bespoke AirDresser iese în evidență, în „Casa surprizelor” cu alte caracteristici și inovații noi.

  • Bespoke Jet este un aspirator wireless premium. Acesta vine într-o gamă de culori cu sistem de golire automată a prafului și cu unul de încărcare a bateriei.
  • Bespoke Jet Bot AI+, un aspirator avansat identifică obiectele și se adaptează la mai multe suprafețe pentru o curățare optimizată. Utilizatorii își pot monitoriza casele în timp real, iar Stația de Curățare (Clean Station), igienică și fără atingere, poate goli automat sacul de gunoi al aspiratorului robot, captând în același timp murdăria și praful cu sistemul său de filtrare în mai multe straturi.

Cea de-a doua ediție din seria Life Unstoppable, îmbină storytelling-ul și divertismentul într-o experiență digitală interactivă. Aceasta constă dintr-o gamă largă de tehnici de la Hollywood și digitale pentru a plasa participanții în inima narațiunii. Straturile interactive adăugate le permit oaspeților să interacționeze cu filmul în timp real. Acest lucru creează o experiență unică și antrenantă, bazată pe utilizarea creativă a tehnologiei.

Descoperiți talentele ascunse ale familiei Unstoppables, precum și cel mai recent ecosistem de produse Samsung în coloratul și captivantul mini-film, Life Unstoppable: „Casa surprizelor”. Va fi disponibil din 18 octombrie la ora 10:00 (ora României) pe https://www.samsung.com/uk/explore/experiences/life-unstoppable-2021/.