Cum să măriți luminozitatea ecranului la videoclipuri pe un telefon Samsung Galaxy

1209
Luminozitatea ecranului la videoclipuri pe un telefon Samsung Galaxy
Sursa foto: galaxyclub.nl

Este vară, soare, lumină puternică și, prin urmare, urmărirea videoclipurilor pe telefonul Samsung Galaxy are de suferit. Dar acest lucru nu este o problemă, se poate rezolva foarte ușor. Cel puțin dacă aveți un smartphone din seria Samsung Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy S10, un model din seriile Galaxy Note, sau un smartphone pliabil.

Pe aceste telefoane Samsung Galaxy, poți vedea videoclipuri redate foarte clar, astfel încât să le poți urmări chiar și pe plajă în lumina puternică a soarelui. Pentru acest lucru trebuie să creșteți luminozitatea ecranului când vizionați videoclipuri și în acest fel puteți să redați și să urmăriți clipurile video fără probleme.

A trecut vremea când ecranele smartphone-urilor erau aproape ilizibile în lumina directă a soarelui. Bateriile mai mari, ecranele AMOLED și aplicațiile mai bine dezvoltate vă asigură că puteți citi ceea ce doriți să citiți. Dar, potrivit GalaxyClub, vizionarea videoclipurilor poate fi o provocare atunci când vă aflați într-un mediu puternic luminat.

Cum măriți luminozitatea ecranului pe telefoanele Samsung Galaxy

Cu ceva timp în urmă, am scris cum să asigurați că Galaxy S22 arată de fapt luminozitatea ridicată a ecranului promisă. Acum vă dăm un sfat care poate fi util și pe seria Galaxy S21, seria Samsung Galaxy S20 și modelele din seria Galaxy Z dacă doriți să vizionați un videoclip. Toate aceste modele au ecrane cu luminozitate ridicată, dar trebuie să știți cum să o setați.

Iată ce trebuie să faceți. Sub Funcțiile avansate – găsite în Setări – veți găsi opțiunea de Luminozitate video, în mod normal în partea de jos. Atingeți Luminozitate video și comutați de la modul Normal la modul Bright. Telefonul dvs. va optimiza acum afișarea videoclipurilor astfel încât întreaga imagine să devină mai vizibilă. Nu numai că videoclipurile par mai strălucitoare, dar culorile devin și mai vibrante.

După ce ați selectat opțiunea Ștergere, puteți indica și pentru fiecare aplicație dacă videoclipul trebuie optimizat. Rețineți că un ecran luminos cu culori mai luminoase consumă și mai multă energie. Așa că nu uitați că utilizarea acestui mod are loc în detrimentul rezistenței bateriei. Deci nu vă tolăniți pe plajă uitându-vă la toate filmele posibile și imposibile fără o baterie externă în geantă.

După cum mulți dintre voi știți deja, opțiunea de luminozitate video nu este disponibilă pe toate telefoanele Samsung. Funcția este pe telefoanele din seriile Galaxy S22; seria Galaxy S21; seria Galaxy S20; și Galaxy S10 (mai puțin Galaxy S21 FE și S20 FE, în mod ciudat). Această funcție este disponibilă și pe telefoanele din seria Galaxy Note 20, seria Galaxy Note 10 și pe dispozitivele pliabile din seria Galaxy Z. Mai mult, este prezentă și pe tabletele din seria Galaxy Tab S8 și Samsung Galaxy Tab S7.