Mobile Industry Awards 2022: Samsung pe primul loc

267
Mobile Industry Awards 2022 Samsung pe primul loc
Sursă foto: Techradar

Samsung și-a păstrat prestigiosul titlu de Smartphone Manufacturer of the YearProducătorul de smartphone-uri al anului la Mobile Industry Awards 2022. Samsung a câștigat premiul pentru producătorul de smartphone-uri al anului, deoarece compania a oferit o gamă largă de dispozitive atât pentru clienții întreprinderi, cât și pentru clienții non-întreprinderi, precum și datorită istoricului său de servicii și asistență excelente pentru clienți.

Evenimentul Mobile Industry Awards 2022 a avut loc la Londra pe 22 septembrie, potrivit TechRadar. Pe locurile doi și trei, după Samsung, s-au clasat Motorola și Oppo. Samsung Galaxy S22 Ultra a câștigat titlul Phone of the Year – Telefonul al anului. Vedeta Samsung a avut de înfruntat toată elita actuală e telefoane emblematice și nu numai, de pe piață.

De ce a câștigat Samsung? Samsung a ieșit învingător în această categorie și anul trecut. Compania a reușit să ofere o gamă inegalabilă de dispozitive pentru clienții de afaceri și consumatori și și-a continuat istoricul de asistență și servicii excelente pentru clienți. Poate surprinde lipsa dintre primii zece Finaliștii Mobile Industry Awards 2022 a telefoanelor pliabile Samsung. Dar, oricât de interesante și atractive sunt acestea, ele încă nu atrag atât de mulți clienți ca gama emblematică Galaxy S. Totuși, Innovation of the Year – Inovația anului a mers la Samsung Galaxy Z Flip 3 5G.

Samsung Galaxy S22 Ultra vedeta Mobile Industry Awards 2022

Juriul a analizat telefoanele care au fost puse în vânzare între 1 octombrie 2021 și 30 iulie 2022. Samsung Galaxy S22 Ultra a fost ales ca fiind cel mai bun dintr-un grup de 10 finaliști. Galaxy S22 Ultra a concurat cu Apple iPhone 13, Google Pixel 6, Motorola Edge 20 Pro, OnePlus 10 Pro, Oppo Find X5 Pro, Realme GT 2, Sony Xperia 1 IV și Xiaomi Mi 11.

Samsung a fost singurul producător din top 10 cu două modele de smartphone-uri, celălalt fiind Samsung Galaxy A53. Galaxy S22 Ultra a fost ales mai presus de toate celelalte smartphone-uri pentru raportul preț-specificații, utilizabilitate, design, caracteristici, servicii și succesul financiar și comercial.

Mobile Industry Awards reprezintă standardul de aur al excelenței în industrie. Ediția din acest an a fost cea cu numărul 20. Evenimentul a fost organizat la Royal Lancaster Londra, un hotel de cinci stele din vestul Londrei.

Câștigătorul nu este doar compania care oferă cele mai interesante dispozitive, ci și cea care a lucrat eficient cu partenerii săi din UK. Finaliștii Mobile Industry Awards din 2022 au fost:

  • Motorola
  • OPPO
  • Samsung

Companiile au trebuit să trimită înscrieri pe baza următoarelor criterii:

  • Demonstrați cum oferiți produse excelente care atrag clienții și partenerii
  • Cum ați inovat în ceea ce privește designul și caracteristicile
  • Demonstrați amploarea portofoliului dvs
  • Demonstrați performanță puternică în vânzări și marketing
  • Arătați că ați fost un partener de încredere atunci când vine vorba de prognoză, finanțare, profituri și îngrijire ulterioară

Smartphone-urile fac parte din viața noastră și acest premiu recunoaște producătorul care a făcut tot ce e mai bun pentru a-și prezenta inovația tehnică. De asemenea, portofoliului său de produse și relațiile din industrie pentru a obține succesul comercial și a captiva consumatorii și întreprinderile au mai contact la Mobile Industry Awards 2022.