Noi caracteristici pe tabletele Galaxy Tab cu o actualizare Google Chrome

210
Noi caracteristici pe tabletele Galaxy Tab cu o actualizare Google Chrome
Sursa foto: t3.com

Este un fapt că tabletele Galaxy Tab se numără printre cele mai bune tablete Android pe care le puteți cumpăra. Samsung are de toate, de la modele bugetare precum Galaxy Tab S6 până la opțiuni premium de ultimă generație precum Galaxy Tab S8 Ultra, oferind experiențe fantastice.

Cu toate acestea, tabletele Galaxy Tab tocmai au devenit și mai bune datorită unei actualizări de la Google. Acest lucru se datorează faptului că, așa cum este detaliat pe blogul oficial Google, tocmai a fost lansată o nouă actualizare Google Chrome care aduce cu sine o serie de noi funcții pentru utilizatorii de Galaxy Tab.

Actualizare Google Chrome care aduce noi caracteristici la tabletele Galaxy Tab

Samsung a fost și este singura companie care ține steagul sus în materie de tablete Android. Samsung a lansat anul acesta seria Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S6 Lite (2022) și Galaxy Tab Active 4 Pro. Dar gigantul coreean are o mulțime de tablete pentru toate gusturile și mofturile utilizatorilor. Cu noua actualizare Google Chrome primim cinci caracteristici noi, potrivit colegilor noștri de la site-ul T3. Vedeți mai jos care sunt acestea și ceea ce se îmbunătățește.

Acum este mai ușor să găsiți file. Google Chrome pe tabletele Galaxy Tab are acum noi funcții de design care facilitează navigarea și găsirea filelor. Există acum o nouă funcție de defilare automată înapoi. Aceasta îi ajută pe utilizatori să treacă prin file, în timp ce butonul „închidere filă” este acum eliminat dacă devine prea mic pentru a preveni închiderea accidentală a filei. Dacă o filă este închisă accidental, totuși, o nouă funcție de restaurare într-un singur pas permite rechemarea imediată a filei respective.

Google Chrome este un browser de tip open source dezvoltat de compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, în octombrie 2022 are o cotă de piață de 67%. Prima versiune a apărut în septembrie 2008 în 43 de limbi.

A fost introdusă o grilă vizuală pentru file. Pentru a ajuta utilizatorii să găsească imediat o filă bazată pe vedere, o nouă grilă de file a fost deblocată cu Google Chrome pe tabletele Galaxy Tab. Această grilă arată versiuni în miniatură ale tuturor file-urilor simultan. În acest fel o colecție de file poate fi afișată simultan și apoi poți alege opțiunea potrivite fără a fi nevoie să parcurgi filele pentru miniaturile vizuale.

Modul Always-on Desktop poate fi acum selectat

Funcționabilitate de glisare și plasare. Utilizatorii de tablete Samsung Galaxy pot acum să gliseze și să plaseze imagini, text și chiar link-uri din Google Chrome și să le plaseze în alte aplicații, inclusiv Gmail, Google Photos și Google Keep, printre altele. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să partajeze sau să stocheze mai ușor imagini și informații în mod natural pe tablete.

Modul Always-on Desktop este acum selectabil. Trebuie să spunem că versiunea pentru tabletă a multor site-uri web nu este la același nivel în termeni de utilizare și caracteristici în comparație cu desktop sau mobil. De aceea, această nouă actualizare le-a adus utilizatorilor de tablete Galaxy Tab posibilitatea de a face „modul desktop” în Google Chrome mereu activat în mod implicit. Aceasta înseamnă că site-urile web își vor afișa întotdeauna formatul desktop atunci când navighează. Acest lucru sună util în special pentru utilizatorii Galaxy Tab cu ecrane mari. De exemplu, Samsung Galaxy Tab S7+ și Galaxy Tab S8 Ultra, care funcționează bine ca hibrizi tabletă-desktop 2-în-1.

În curând vor apărea și grupurile de file. Grupurile de tab-uri este o caracteristică care este disponibilă pe desktop de ceva vreme. Acum Google a confirmat și în această actualizare că va ajunge și pe tabletele Android, precum gama Samsung Galaxy Tab. Grupurile de file permit utilizatorilor să grupeze file împreună pentru o organizare mai bună și acces mai rapid la grupuri de file asociate.