Galaxy Note 9 și Galaxy S9 sunt eligibile pentru One UI 2.5

770
Sursa Foto: SamMobile.com

Seria Samsung Galaxy Note 20 este acum la vânzare pentru clienții din întreaga lume. În același timp versiunile 5G ale trio-ului Galaxy S20 primesc deja actualizarea la interfața One UI 2.5. Această actualizare se desfășoară în prezent în Europa prin OTA. Samsung Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 5G și S20 Ultra 5G primesc firmware cu versiunile G981BXXU4BTH5, G986BXXU4BTH5 și G988BXXU4BTH5. Modelele 4G ale acestei serii ar trebui să primească și ele aceeași actualizare în curând.

Dar lansarea actualizării la interfața Samsung One UI 2.5 nu se va opri la seria Galaxy S20. Actualizarea, împreună cu noile sale funcții, va fi disponibilă și pentru diferite alte dispozitive Samsung mai vechi. Conform SamMobile, compania a dezvăluit lista dispozitivelor care vor primi One UI 2.5 după seria Galaxy S20.

Galaxy Note 9 și Galaxy S9 primesc One UI 2.5

După cum era de așteptat vor primi One UI 2.5 în perioada următoare și seria Galaxy S10 și Galaxy S10 Lite și seria Galaxy Note 10, inclusiv Note 10 Lite. Mai sunt pe pistă și pliabilele Samsung din seria Galaxy Z: Samsung Galaxy Fold original și Galaxy Z Flip.

Alături de telefoanele menționate mai sus, la care ne-am așteptat să fie eligibile pentru noul One UI, mai sunt și câteva surprize. Anunțul oficial Samsung listează în mod surprinzător pe Galaxy Note 9 și seria Galaxy S9 pentru a primi această ultimă versiune a One UI. Din seria Galaxy S9 fac parte, evident, Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Android este o platformă software și un sistem de operare pentru dispozitive și telefoane mobile. Google a dezvoltat și alte sisteme de operare bazate pe Android: Wear OS pentru ceasuri inteligente, Android TV pentru SmartTV și Android Auto pentru autoturisme.

Aceasta este o veste cu adevărat interesantă. Vrem nu vrem ne gândim la recentul anunț Samsung în privința noii politici de actualizare. Aceasta, actualizarea Android de trei ani, s-a extins retroactiv la telefoanele-pilot din 2018. Cu toate acestea, nu credem că aceste dispozitive au fost adăugate la această listă din întâmplare. Destul de recent a fost incertă actualizarea Samsung la One UI 2.1 în privința seriei Galaxy S9 și Note 9. Nu putem decât să salutăm decizia Samsung de a actualiza la One UI 2.5 și aceste modele.

Probabil că Galaxy Note 9 și Galaxy S9 vor primi doar unele caracteristici de la One UI 2.5. Acest lucru se va întâmpla probabil după ce modelele mai noi de mai sus vor fi actualizate. Deocamdată este prea devreme pentru a fi siguri 100% și un pic de scepticism ar putea fi sănătos până când Samsung face mai multă lumină în această privință.