One UI 4.1.1 ajunge pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în Europa și SUA

275
One UI 4.1.1 ajunge pe Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3
Sursa Foto: technoblender.com

One UI 4.1.1 este cea mai recentă versiune a software-ului personalizat Samsung bazat pe Android. A debutat pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 luna trecută, apoi noua versiune One UI 4.1.1 a ajuns pe alte câteva modele eligible. Este disponibilă pe seria Galaxy S22, Galaxy Tab S8 și seria Galaxy Tab S7. Acum Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 s-au alăturat petrecerii.

Galaxy Z Fold 3 primește Samsung One UI 4.1.1 cu sistemul de operare Android 12L, potrivit Technoblender. Acesta din urmă este o ramură specială a Android Google dezvoltată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe dispozitive cu ecrane mari, cum ar fi tablete și pliabile mari. Android 12L oferă funcții personalizate, cum ar fi o bară de activități persistentă, gesturi noi și îmbunătățite, moduri simple de afișare a ecranului împărțit și multe altele. Puteți fixa aplicații în bara de activități pentru un multi-tasking mai rapid. Puteți chiar să fixați perechi de aplicații pentru a le deschide în modul ecran divizat doar cu o atingere.

Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 primesc One UI 4.1.1

Desigur, Galaxy Z Flip 3 nu primește aceste caracteristici, chiar dacă este la fel de mare ca un smartphone obișnuit. Dar noua interfață Samsung One UI 4.1.1 conține mai multe. Samsung adaugă o funcție care vă permite să extrageți text din imagini. Puteți copia și lipi cu ușurință text în alte aplicații. Dispozitivul sugerează chiar și acțiuni contextuale bazate pe conținutul textului. Dacă este un număr de telefon, veți putea efectua un apel direct de acolo. Galaxy Z Flip 3 primește, de asemenea, noi stiluri de ceas, imagini de fundal video și teme pentru ecranul său de copertă.

Actualizarea One UI 4.1.1 a fost lansată pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în SUA. Noua versiune de firmware este F926USQU1DVHB și, respectiv, F711USQU2DVHB. Dacă utilizați oricare dintre cele două pliabile veți primi o notificare despre lansarea OTA în zilele următoare, dacă nu ați primit-o deja.

Europa este al doilea cel mai mic continent de pe Pământ după Antarctica. Are și cel mai mic stat din lume: Vatican. Cel mai mic oraș din Europa se numește Hum și se află în Croația. Are o populație de 30 de locuitori.

Utilizatorii de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 din Europa se pot bucura acum de noile funcții One UI 4.1.1 odată ce descarcă și instalează cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Actualizarea pentru Flip 3 are versiunea de firmware F711BXXU2CVHB. Utilizatorii de Galaxy Z Fold 3 își pot identifica actualizarea One UI 4.1.1 după versiunea de firmware F926BXXU1CVHB.

Cea mai recentă actualizare One UI 4.1.1 introduce îmbunătățiri atât pentru Galaxy Z Flip 3, cât și pentru Galaxy Z Fold 3. Fold 3 primește câteva funcții exclusive asemănătoare PC-ului prin Android 12L. Sub One UI 4.1.1, ambele telefoane profită de noi gesturi pentru Multi-View și Pop-Up Window. Actualizarea îmbunătățește, de asemenea, Flex Mode și Edge Panel.