Programul beta One UI 4.0 lansat pentru seria Galaxy Note 10

320
Programul beta One UI 4.0 lansat pentru seria Galaxy Note 10
Sursa Foto: Andrew Martonik / Android Central

Pe lângă noile dispozitive pliabile și telefoanele emblematice recente, seria Galaxy Note 10 este următoarea care intră în programul beta One UI 4.0, bazat pe cea mai recentă versiune de Android. Versiunea One UI 4.0 beta este disponibilă acum pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ numai în Coreea.

Proprietarii modelelor din seria Galaxy Note 10 din SUA și Europa, dar și alții care au fost în programul beta la One UI 4.0 pentru modelele precedente vor trebui să aștepte puțin mai mult. Program beta One UI 4.0 a fost lansat pentru seria Galaxy S21, seria Galaxy S20, seria Galaxy Note 20 și modelele pliabile  în șapte țări. Acestea includ China, Germania, India, Polonia, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA, conform AndroidCentral. Se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea stabilă pentru Android 12 pentru seria Galaxy Note 10 cândva în ianuarie 2022. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy Note 10!

Samsung a lansat primul program beta One UI 4.0 bazat pe Android 12 pentru Galaxy Note 10 și Note 10+. Momentan programul beta este în prezent activ pentru cele două telefoane numai în Coreea de Sud. Foarte probabil va ajunge în curând și în celelalte țări unde a fost lansat pentru modelele precedente. Vedeți pe site-ul nostru cum să pregătiți telefonul Samsung Galaxy pentru actualizarea Android 12!

Seria Galaxy Note 10 în program One UI 4.0 beta

Momentan nu avem o listă completă a modificărilor specifice care vor fi pe aceste două telefoane. Dar, după ce am văzut până acum, ne așteptăm ca toate funcțiile pe care care sunt disponibile pe celelalte modele să ajungă și pe seria Galaxy Note 10. Printre acestea se află abordarea de către Samsung a temelor de culoare Material You; noul tablou de bord de confidențialitate pentru a ține evidența datelor dvs.; și toate celelalte caracteristici și îmbunătățiri incluse în programele beta precedente.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri.

Odată ce programul beta va fi lansat în țările de mai sus, vă puteți alătura acestuia din aplicația Samsung Members. După ce terminați înregistrarea, accesați Setări > Actualizare software pentru a descărca și instala One UI 4.0 beta pe Galaxy Note 10 sau Note 10+.

Când Samsung a lansat programul One UI 4 beta în octombrie, acesta a fost limitat la seria Galaxy S21. Câteva săptămâni mai târziu, compania a lansat One UI 4 beta pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Luna trecută, Samsung a extins programul la seria Note 20, seria Galaxy S20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Flip.

Ne așteptăm ca actualizarea stabilă One UI 4.0 să fie lansată pentru seria Galaxy Note 10 în ianuarie 2022. Și alte telefoane Samsung vor primi primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 luna viitoare. Sunt incluse aici seria Galaxy S20, seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Flip.