Interfața One UI 5.1.1 beta lansată pentru Galaxy Z Fold 4

143
One UI 5.1.1 beta
Sursa foto: gsmarena.com

Samsung a lansat ieri interfața One UI 5.1.1 beta pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 în Coreea de Sud. Chiar dacă ar părea la prima vedere o creșterea minoră, One UI 5.1.1 aduce de fapt o mulțime de funcții noi pentru pliabil. Ne așteptăm ca noua interfață Samsung să fie lansată oficial cu Fold 5 și Flip 5 la sfârșitul lunii.

Jurnalul de modificări la interfața One UI 5.1.1 beta menționează previzualizări îmbunătățite în aplicațiile recente pentru aplicații cu ecran divizat, ecran complet sau pop-up, comutarea directă de la pop-up la ecran divizat, mutarea aplicațiilor pop-up din ecran pentru păstrare în siguranță până când doriți să reveniți pentru ei, previzualizarea aplicațiilor atunci când treceți cu S Pen-ul peste pictogramele lor. De asemenea, Bara de activități poate afișa acum până la 4 aplicații utilizate recent (dintre 2 anterior). În același timp, Bara de activități se va ajusta automat dacă sunt afișate 7 sau mai puține pictograme pe aceasta.

În plus, multe mai multe aplicații pot fi forțate să accepte Flex Mode Panel, potrivit GSMArena. Apropo, atunci când utilizați acest lucru cu media, aveți acum butoane pentru a sări rapid înainte sau înapoi cu 10 secunde, în timp ce apăsarea barei de timp va trece la acea poziție specifică de pe ecran. Bara de instrumente a panoului Flex Mode este personalizabilă, iar Partajarea rapidă cu persoanele de contact este acum întotdeauna posibilă, chiar și atunci când acestea nu sunt în apropiere. De asemenea, puteți seta o dată de expirare pentru un fișier partajat și chiar îl puteți anula dacă doriți, oricând.

Galaxy Z Fold 4 primește One UI 5.1.1 beta cu multe funcții noi

Samsung Health primește îmbunătățiri în ceea ce privește conținutul și designul de instruire a somnului pentru seria Galaxy Watch 4. Aceste îmbunătățiri vor ajunge și la ceasurile inteligente mai noi. De asemeneam, este mai ușor să vedeți și să înțelegeți mai bine factorii care vă afectează scorul de somn. Temperatura pielii este măsurată și în timpul somnului pentru seria Galaxy Watch 5. În același timp, ecranul cu informații rezumate este îmbunătățit.

Temperatura pielii se referă la temperatura suprafeței sale. Această temperatură este în general cu aproximativ 5-7° mai scăzută decât temperatura straturilor mai profunde ale pielii și cu mult sub temperatura corpului măsurată în axilă.

Aplicația Cameră primește îmbunătățiri pentru modul Pro în modul Flex. Tot în această aplicație primiți capacitatea de a selecta mai multe fotografii atunci când utilizați vizualizarea de captură pe ecranul principal. Alte noutăți la One UI 5.1.1 beta pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 sunt: previzualizare mai convenabilă a remasterizării și capacitatea de a copia și lipi tonuri și filtre la fotografii.

Trageți și plasați funcționează cu ambele mâini acum. Astfel puteți selecta elementele pe care doriți să le mutați cu o mână, apoi continuați gestul cu cealaltă. De asemenea, puteți folosi telefonul în timp ce încărcați alte dispozitive cu partajarea wireless a bateriei, dacă este plasat cu ecranul principal în jos pe o suprafață – puteți utiliza ecranul exterior.

Samsung One UI 5.1.1 beta este o actualizare care este mult mai mare decât ne așteptam. Concentrarea Samsung pe caracteristicile dispozitivelor pliabile nu este o coincidență. Telefoanele mai vechi Fold și Flip vor primi One UI 5.1.1 după lansarea modelelor Fold 5 și Flip 5. Cel mai probabil în luna august sau septembrie. Programul beta s-ar putea răspândi și în alte țări înainte de aceasta.