Actualizarea One UI 5.1 lansată pentru Samsung Galaxy A52 5G

205
Samsung Galaxy A52 5G
Sursă foto: gsmarena

Samsung continuă cu lansarea actualizării la noua interfață One UI 5.1. Acum Samsung Galaxy A52 5G primește actualizarea și patch-ul de securitate din februarie 2023. Actualizarea este disponibilă în mai multe țări din Europa, a fost lansată inclusiv în România.

În România actualizarea este disponibilă cu versiunea de firmware A526BXXU2EWB1. Pachetul cântărește 1.087,39 MB. Au primit actualizarea modelele neblocate în rețelele mobile din România. Pe un Samsung Galaxy A52 5G din redacție descărcarea și instalarea a durat în total aproximativ 10 minute printr-o rețea Wi-Fi și telefonul a consumat 8% din baterie.

Galaxy A52 5G primește actualizarea la One UI 5.1

Noul software aduce toate modificările așteptate care le știm din interfața Samsung One UI 5.1. Sunt modificări importante la Camera foto și Galarie, Multitaskingul a fost îmbunătățit, la Moduri și rutine puteți schimba acm fundalurile în funcție de modul dvs. Aplicațiile Meteo, Baterie, Internet Samsung, printre altele, au fost și ele îmbunătățite.

Menționăm aici în mod special modificările aduse la Baterie. Noul widget vă permite să verificați nivelul bateriei dispozitivelor conectate chiar din Ecranul Acasă. Puteți verifica ce procent de baterie este disponibil pe telefonul dvs, pe căștile Galaxy Buds conectate, pe un ceas Galaxy Watch, dar și pe alte dispozitive conectate la telefon.

Telefonul Samsung SPH-N270, lansat în 2003, a ajuns să coste peste 700€, fiind considerat de colecție. A fost lansat doar în 10.000 de exemplare. Telefonul a apărut în filmul The Matrix Reloaded (2003) fiind folosit de Morpheus pentru apeluri.

Chiar dacă au fost tot felul de informații despre unele erori după instalarea One UI 5.1 pe Galaxy A52 5G, nu am observat așa ceva. Desigur, experiențele cu actualizarea pot fi diferite, dar la telefonul din redacție nu au fost probleme. Actualizarea One UI 5.1 pentru Samsung Galaxy A52 5G este disponibilă în mai multe țări din Europa și se va extinde la nivel global în perioada următoare.

Deoarece aceasta este o actualizare majoră, ar trebui să rețineți că baterie telefonului se va descărca mai rapid în zilele următoare. Acest lucru este pur și simplu o consecință logică a modului în care funcționează sistemul Android după o schimbare de software. După un timp, software-ul se va optimiza din nou, iar consumul bateriei revine la normal.