Patch-ul de securitate din mai 2024 lansat pentru Flip 4 și Fold 4

109
Galaxy S23 FE
Sursă foto: SamLover

După ce a actualizat mai multe telefoane și tablete emblematice și mid-range în ultimul timp, acum actualizarea de securitate din mai 2024 ajunge la Flip 4 și Fold 4. Un alt telefon eligibil pentru această actualizare este și Galaxy S23 FE, acum o primește și el. Actualizarea, disponibilă inițial în India, a fost acum lansată și în Europa.

Patch-ul de securitate din mai 2024 pentru Galaxy Z Flip 4 și Fold 4 are numerele de versiune de firmware F721BXXS7FXE4 și F936BXXS7FXE6. Pentru Samsung Galaxy S23 FE actualizarea este disponibilă cu numărul de versiune S711NXXS3CXE3, potrivit Samlover. Nu vă așteptați la noutăți, în afară de clasicile corecții de securitate nu primiți nimic.

Odată cu cea mai recentă actualizare de securitate din mai 2024, compania va îmbunătăți securitatea generală a dispozitivelor, astfel încât utilizatorii nu vor vedea modificări semnificative ale dispozitivelor. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din mai 2024!

Pe scurt, cel mai recent patch de securitate pentru Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Flip 4 aduce câteva remedieri noi care pot rezolva unele probleme cu care se confruntă utilizatorii după instalarea ultimei actualizări. Dacă sunteți și dvs. unul dintre ei, atunci ar trebui să încercați să actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. “Stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului. Sloganul companiei Samsung este „Inspire the World, Create the Future„.

Samsung a lansat pe Galaxy Z Flip 4 cu Android 12 și One UI 4. Telefonul este eligibil pentru patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate. Va primi înclusiv Android 16 și apoi încă un an de actualizări de securitate. Samsung Galaxy Z Flod 4 a fost lansat cu Android 12L și One UI 4.1.1. Este în aceeași situație cu Flip 4, va primi patru actualizări de Android și cinci ani actualizări de securitate.

Galaxy S23 FE a fost lansat cu Android 13 și One UI 5.1, a primit deja Android 14 și One UI 6.0. Telefonul este eligibile pentru patru ani de actualizări de software Android și cinci ani de actualizări de securitate. Astfel sunteți asigurați că rămâneți la curent cu cele mai recente funcții și corecții de securitate mulți ani.

Dacă utilizați telefoanele Galaxy S23 FE, Flip 4 și Fold 4 puteți actualiza în curând cele trei telefoane la cea mai recentă versiune de securitate.