Noile pliabile Samsung sunt foarte populare – stocurile o problemă

360
Noile pliabile si ceasuri Samsung sunt foarte populare stocurile o problema
Sursa Foto: prin intermediul SamMobile.com

Noile smartphone-uri pliabile de la Samsung au design îmbunătățit, specificații mai bune și prețuri mai mici. Nu este de mirare că au devenit deja foarte populare pe diverse piețe. Zilele trecute am aflat că Samsung a reușit să ajungă aproape la un milion de precomenzi pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în Coreea de Sud. Acum, sunt informații că noile pliabile și ceasuri Samsung sunt întârziate în mai multe țări.

Compania sud-coreeană a început să trimită e-mailuri clienților care au pre-comandat Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Conform acestora cei care au pre-comandat aceste dispozitive le vor primi cu o anumită întârziere. Se pare că versiunea de 512GB a Galaxy Z Fold 3 se confruntă cu mari întârzieri în Germania. Acest model va fi livrat undeva la mijlocul lunii septembrie în loc de luna august.

Întârzieri în livrarea pliabilelor Samsung și în UK și Franța

În Franța și Marea Britanie, în special pre-comenzile pentru Galaxy Z Flip 3 par a fi întârziate. Clienții de aici se pot aștepta să își primească dispozitivele comandate doar după 9 septembrie, eventual pe la mijlocul lunii septembrie. Nici în Germania, nici în Franța sau Marea Britanie nu se cunosc numărul de telefoane pliabile Samsung pre-comandate. Dar întârzierea livrării pre-comenzilor efectuate de clienți ne duce la concluzia că numărul acestora este foarte mare și aici.

De asemenea, se pare că există o întârziere în livrarea precomenzilor și pentru seria Galaxy Watch 4. Problema este cunoscută în Germania și Spania pentru versiunea LTE de 46 mm a modelului Galaxy Watch 4 Classic. Ceasurile inteligente sunt întârziate și în Franța. În SUA, datele de livrare pentru versiunea de 256GB ale modelului Galaxy Z Fold 3 au fost amânate. Nu a fost specificată o data anume, dar vor fi întârziate, conform SamMobile.

SamMobile este un site fondat în 2011 și unul dintre cele mai importante din lume care publică știri despre Samsung. Are și redactori români care publică pe site. Publică știri, recenzii și comparații între telefoane, tablete și purtabile Samsung.

Anul acesta, Samsung s-a concentrat pe îmbunătățirea structurii și accesibilității telefoanelor sale pliabile. Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 sunt mai puternice și au un rating IPX8 pentru rezistența la apă. De asemenea, au ecrane mai puternice și mai durabile. Când vine vorba de noile ceasurile inteligente ale companiei, acestea sunt primele din lume care rulează noul Wear OS 3. Noul sistem de operare este mai rapid și mai eficient.