Posibil Exynos 2400 pe Galaxy S24, modelele Plus/Ultra cu Snapdragon

248
Posibil Exynos 2400 pe Galaxy S24
Exynos 2400

Compania Samsung a folosit în acest an exclusiv procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 în toate regiunile. Acum se pare că Samsung se întoarce la cipul său de casă Exynos cu seria Galaxy S24. Cu toate acestea, aceasta nu va fi o regulă în viitor, probabil momentan compania doar va testa piață cu viitorul procesor Samsung Exynos 2400.

În ultimele săptămâni, am auzit de mai multe ori despre Exynos 2400, chiar recent am publicat o astfel de știre. Dar, cu fiecare informație nouă se confirmă faptul că Samsung lucrează într-adevăr la un nou procesor și există șanse mari ca acesta să fie prezentat pe viitorul Galaxy S24. Potrivit Wccftech, Samsung ar putea face o încercare cu Exynos 2400 în modelul mai mic Galaxy S24. Se pare că scopul este de a arăta dacă s-a remediat ce era în neregulă cu Exynos-ul emblematic precedent.

Probabil doar modelul Galaxy S24 cu Exynos 2400

Informația de astăzi nu este o confirmare, ci un zvon care sugerează că varianta de bază Galaxy S24 va folosi Exynos 2400 în unele regiuni. În același timp Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor avea ambele un procesor Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy.

Acum, este important de știut că sursa a susținut că Galaxy S24 va folosi Exynos 2400 doar în anumite regiuni. Nu știm sigur ce regiuni, dar putem presupune că Samsung ar alege regiunile în care telefoanele funcționează cel mai bine în ceea ce privește vânzarea. Pe baza unor date recente, am aflat că Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra s-au vândut cel mai bine. În schimb, Samsung Galaxy S23+ a fost cel mai slab ca vânzări. Au existat zvonuri că Samsung ar putea ucide varianta „Plus” anul viitor, dar nu au mai fost confirmate.

Samsung a lansat primul său procesor Exynos în 2010 – S5PC110 (acum Exynos 3 Single) – cu telefonul mobil Samsung Galaxy S. Exynos provine din limba greacă și înseamnă inteligență verde – exypnos (inteligență) și prasinos (verde).

Desigur în acest moment, gândul la procesorul Samsung Exynos 2400 poate fi incitant. În orice caz, va fi timpul ca Samsung să strălucească din nou cu cipurile sale emblematice. Potrivit unei apariții pe Geekbench, viitorul Exynos este mai bun ca Snapdragon 8 Gen 2 For Galxy și decât Apple A16 Bionic. Înțelegem că Samsung a avut o perioadă grea cu dispozitivele sale, dar Galaxy S24 și Exynos 2400 ar putea fi un punct de cotitură pentru gigantul high-tech sud-coreean.