Un poster de precomandă pentru seria Galaxy S23 dezvăluie data lansării

595
Un poster de precomanda pentru Galaxy S23 dezvaluie data lansarii
Sursa foto: phonearena.com

Cunoscutul Ice Universe a declarat la sfârșitul lunii septembrie că Samsung ar putea lansa seria Galaxy S23 mai devreme decât variantele anterioare. Acum un presupus poster pentru precomandă pentru seria Galaxy S23 pare să confirme acest lucru. Posterul de precomandă pentru seria Galaxy S23 dezvăluie data anunțării și confirmă modificările de proiectare.

Utilizatorul Twitter @OreXda a postat ieri posterul de precomandă pentru seria Galaxy S23. Se pare că provine de la compania de telecomunicații KT Corporation din Coreea de Sud și include imagini care se potrivesc cu randările de până acum pentru Galaxy S23 și Galaxy S23+ apărute anterior. În aceste randări, bazate pe CAD, am văzut că aceste două modele își vor abandona insulele camerelor spate pentru un aspect asemănător cu Galaxy S22 Ultra.

Seria Galaxy S23 poate fi anunțată în decembrie 2022

Noile imagini, via PhoneArena, par, de asemenea, a fi randări și nu imagini oficiale. Informația mai importantă este că afișul spune că precomenzile vor începe pe 23 decembrie. Presupunând că data este legitimă, Samsung ar putea organiza evenimentul Galaxy S23 Unpacked pe 23 decembrie. Posterul spune că precomenzile se vor desfășura până pe 5 ianuarie, ceea ce presupune că telefoanele vor intra în vânzare pe 6 ianuarie.

Ca referință, gama Galaxy S22 a fost anunțată pe 9 februarie și lansată pe 25 februarie. Nu este clar de ce Samsung mută data. S-ar putea să aibă de-a face cu vânzările de telefoane pliabile mai mici decât cele așteptate și cu lansarea recentă a produse emblematice Google și Apple.

Cel mai scump poster de film din toate timpurile este designul lui Heinz Schulz-Neudamm din 1927 pentru Metropolis. Posterul pictat manual a fost vândut la licitație pentru 690.000$. Se pare că a fost cumpărat de Leonardo DiCaprio.

Deci presupusul poster de precomandă pentru seria Galaxy S23 dezvăluie data anunțării la sfârșitul anului 2022. Sigur că până la noi confirmări sau primele informații oficiale avem unele rețineri în privința acestor date.

  • Data anunțării seriei Galaxy S23: 23 decembrie
  • Data lansării seriei Galaxy S23: 6 ianuarie

Potrivit zvonurilor, seria Galaxy S23 va fi alimentată de procesorul Snapdragon 8 Gen 2 neanunțat pe toate piețele. Sunt informații că Exynos 2300 va avea și el cota sa de piață. Pentru Snapdragon 8 Gen 2 scorurile de referință scurse sugerează că va oferi o creștere uriașă a performanței.

Galaxy S23 Ultra va avea cel mai probabil o cameră principală de 200MP. Primele informații sugerează că va fi o îmbunătățire extraordinară față de camera de 108MP de pe Galaxy S22 Ultra, care este, de asemenea impresionantă. Galaxy S23 și Galaxy S23+ ar putea avea baterii mai mari decât predecesorii lor, dar nu se mai așteaptă să aibă o nouă cameră frontală.