Samsung a început producția componentelor pentru Fold 4 și Flip 4

271
Samsung a inceput productia componentelor pentru Fold 4 si Flip 4
Sursa Foto: via phonearena.com

Indiferent dacă ați decis că acesta va fi anul în care achiziționați un telefon pliabil sau dacă așteptați cu nerăbdare să vă actualizați modelul actual Galaxy Z Fold sau Galaxy Z Flip, Samsung a început procesul de construire a următoarei variante a ambelor pliabile. Samsung a început producția în masă a componentelor de bază necesare pentru Galaxy Z Fold 4 și Flip 4.

Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 vor fi lansate ambele în luna august alături de seria Galaxy Watch 5 și setul wireless Galaxy Buds 2 Pro. Au apărut deja mai multe informații și zvonuri despre cele două modele, dar, ca de obicei, nimic nu a fost confirmat de Samsung. Conform PhoneArena, Samsung colaborează cu diferiți furnizori pentru componentele celor două telefoane pliabile.

Samsung se așteaptă să livreze 10 milioane de unități combinate de Fold 4 și Flip 4 în acest an. Acesta din urmă este un dispozitiv de buzunar care are un mic afișaj exterior pentru mesaje și notificări. Ori de câte ori trebuie să efectuați un apel, să deschideți o aplicație sau să doriți să jucați un joc, deschideți ecranul pentru a dezvălui un afișaj mare de dimensiunea unui smartphone (6,7 inch pe Galaxy Z Flip 3).

Producția în masă de componente pentru Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 a început

Galaxy Z Fold 4 se va deschide de la un ecran extern de dimensiunea unui smartphone (6,2 inch pe Galaxy Z Fold 3) la un ecran imens de dimensiunea unei tablete (7,6 inch, pe Galaxy Z Fold 3). În timp ce Galaxy Z Flip este despre a avea un dispozitiv care să stea cu ușurință în buzunar până când este nevoie de un telefon, Galaxy Z Fold este pentru cei care ar prefera să aibă la dispoziție un afișaj mai mare pentru a viziona conținut media în flux, pentru utilizare în muncă, sau dintr-un alt motiv.

Simbolul procent (%) este folosit pentru a indica un procent, un număr sau un raport ca o fracțiune de 100. Înainte de 1425, nu există dovezi că un simbol special ar fi folosit pentru procent (%). Simbolul a apărut scris orizontal în 1650.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost cel mai popular dintre cele două modele pliabile, s-a vândut cel mai bine. Urmare a acestui fapt, Samsung Galaxy Z Flip 4 ar putea reprezenta 70% din producția de telefoane pliabile anul acesta. Pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 este alocată diferența de 30% din producție.

Samsung are în plan să livreze 10 milioane de telefoane pliabile în acest an. În acest fel telefoanele pliabile vor reprezenta 1% din totalul smartphone-urilor Samsung livrate la nivel mondial. Pentru moment, Samsung acceptă o marjă de profit mai mică de 15% pe telefoanele sale pliabile Galaxy Z. Compania țintește marja de 20% de la seria Galaxy S. Printr-o marjă de profit mai redusă pe dispozitivele pliabile, Samsung poate face prețul acestor telefoane mai acceptabil pentru consumatori.