Samsung Display poate furniza afișaje LED agențiilor federale din SUA

578
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Display este capabil din punct de vedere tehnic să furnizeze agențiilor guvernamentale din SUA afișaje LED. Aceste afișaje sunt în conformitate cu Trade Agreement Act (TAA). Un produs este conform cu TAA dacă este fabricat în SUA sau într-o „țară desemnată”.

Gigantul high-tech sud-coreean a anunțat că trei dintre seriile sale de afișaje LED, concepute pentru companii, respectă acum cerințele stricte ale guvernului federal și ale agențiilor sale. Lista include seria de afișaje Samsung LED IF, IE și IW.

Samsung a furnizat agențiilor guvernamentale și alte produse

Vicepreședintele de marketing la Samsung Electronics America, Mark Quiroz, a spus referitor la acest lucru: „Reprezintă încă un exemplu al dedicării Samsung de a oferi tehnologii sigure guvernului federal american și agențiilor sale„. Samsung a furnizat agențiilor guvernamentale din SUA diverse alte produse înainte. Unul din ultimele exemple este Samsung Galaxy S20 Tactical Edition lansat anul acesta în august.

Samsung Display oferă acum seria LED IF, IE și IW ca opțiuni de afișare LED pentru guvernul federal. Seria IF este un ecran LED cu vizualizare directă cu suport HDR, conform SamMobile. În același timp seria IE oferă multe dintre aceleași caracteristici, împreună cu opțiuni de orientare portret și peisaj.

Trade Agreement Act (TAA) – Actul acordurile comerciale este un Act al Congresului SUA care guvernează acordurile comerciale negociate între Statele Unite și alte țări. TAA poate restricționa achizițiile de bunuri și servicii pentru contracte federale.

Seria Samsung LED IW este cea mai performantă dintre aceste afișaje. Cuprinde o gamă modulară de afișaje Micro-LED fără rame. Este în esență un fel de televizor The Wall reproiectat pentru agențiile guvernamentale din Statele Unite. Seria IW vine cu sistemul de operare Tizen și folosește soluții de securitate Samsung Knox. Toate cele trei serii de afișaje LED îndeplinesc standardele stricte de calitate, fiabilitate și siguranță impuse de agențiile guvernamentale americane.