Samsung Galaxy A35: toate specificațiile și prețul

167
Samsung Galaxy A35
Sursa foto: via androidcentral.com

Așteptăm în perioada următoare, poate chiar în această lună, două telefoane mid-range Galaxy A foarte bune. Este vorba despre Samsung Galaxy A35 și Galaxy A55. Primul ar putea veni cu mai multe caracteristici interesante, făcându-l o opțiune solidă de telefon de gamă medie. Sunt informații că ambele modele vor debuta undeva la mijlocul lunii martie, chiar dacă Samsung nu a confirmat nimic momentan.

În special la Galaxy A35 modificările de design sugerează o trecere de la un ecran Intinity-U la unul mult mai modern Infinity-O, aflat pe telefoanele emblematice, dar și pe Galaxy A55. De asemenea, zvonurile indică faptul că A35 ar putea împrumuta cipul Exynos 1380 de la Galaxy A54. Acum, mai multe detalii au apărut despre Galaxy A35, incluzând mai multe specificații, dar și prețul.

Potrivit AndroidCentral, Galaxy A35 va debuta la jumătatea lunii martie. Telefonul ar putea avea un ecran Full HD+ Super AMOLED cu o diagonală de 6,6 inch (16,76 centimetri). Ecranul va avea o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Poate cea mai important schimbare la ecran este trecerea de la crestătura tip strop de apă în cădere la un ecran mai modern.

Zvonurile spun că Galaxy A35 va împrumuta cipul Exynos 1380 aflat pe telefonul Galaxy A54 de anul trecut. De asemenea, circulă zvonuri că smartphone-ul va avea certificare IP67, ceea ce înseamnă că va fi rezistent la apă și praf. Cipul Samsung Exynos 1380 va fi însoțit de două configurații de memorie: 6GB RAM cu 128 GB stocare, fie 8 GB RAM cu 256 GB spațiu de stocare. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, stocarea extensibilă prin intermediul unui card micro-SD va fi la bord.

Când vine vorba de camerele foto, Galaxy A35 va acvea trei camere la spate. Va fi acolo o cameră principală de 50MP, una de 8 MP pentru fotografii ultra-wide și o cameră macro de 5MP. Pe partea frontală, telefonul este de așteptat să aibă o cameră de 13 megapixeli. Ne amintim că actualul Galaxy A34 are o cameră principală de 48MP, celelalte fiind identice pe modelul de anul trecut.

Fotografiile macro sunt făcută de foarte aproape pentru a surprinde multe detalii. Este folosită pentru animale, plante sau obiecte mici, cum ar fi bijuterii, monede sau timbre, printre altele. Termenul macro-fotografie a fost propus în 1899 de WH Walmsley.

Se anticipează că telefonul va măsura 161,7 x 78 x 8,2 mm și cântărește 209 grame. O baterie de 5.000 mAh o așteptăm în telefon cu suport de încărcare rapidă cu fir de 25W. În cele din urmă, se zvonește că Galaxy A35 va oferi o gamă de culori, inclusiv Awesome Ice Blue, Awesome Lemon, Awesome Lilac și Awesome Navy.

Potrivit sursei amintite mai sus, versiunea de 6GB RAM a lui Galaxy A35 va costa în Europa aproximativ 389 euro. În același timp, versiunea cu 8GB de memorie RAM ar putea ajunge la 459 de euro. Prețurile pentru SUA nu sunt cunoscute în acest moment.