Samsung Galaxy Note 8 nu va mai primi actualizări de acum înainte

509
Samsung Galaxy Note 8 nu va mai primi actualizari de acum inainte
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Note 8 a fost un smartphone foarte important pentru compania Samsung. Acest model a trebuit să-i liniștească pe clienți că seria Galaxy Note este sigură și merge mai departe. Samsung a avut un lucru de demonstrat cu acest dispozitiv. Acesta a trimis un mesaj că gama Galaxy Note este aici pentru a rămâne.

Acum compania a tras pe dreapta pe Samsung Galaxy Note 8. Dispozitivul s-a descurcat foarte bine după lansare și a realizat ceea ce și-a propus Samsung. A ajutat Samsung să treacă peste episodului nefericit al explozivului Galaxy Note 7, conform SamMobile. Acum, a sosit momentul ca Galaxy Note 8 fie scos de pe lista de actualizări de către compania sud-coreeană.

Samsung Galaxy Note 8 nu va mai primi actualizări

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat în 2017. Avea caracteristici excelente și un design reîmprospătat. Receptorul a prezentat două camere la spate atunci când această tendință abia începea. A însemnat o schimbare de direcție pentru flagship-urile Samsung. Modelele care au venit după el au devenit din ce în ce mai bune.

Samsung a lansat doar două mari actualizări Android pentru dispozitiv. Atât a fost planificat încă de la lansarea telefonului. Nu este pe lista dispozitivelor Samsung care vor primit trei upgrade-uri Android. În consecință, Galaxy Note 8 nu a primit actualizarea Android 10 și One UI 2.0.

Note 8 a fost anunțat la 23 august 2017 și lansat la vânzare în septembrie. Are un ecran Super AMOLED de 6,3 inch (16 cm), 6GB de memorie RAM și 64 / 128 / 256GB stocare. A fost primul telefon Samsung cu două camere pe spate.

Compania a oferit patru ani de actualizări de securitate pentru dispozitiv. Telefonul a primit anterior o actualizare de securitate în fiecare lună. Abia în octombrie anul trecut, Galaxy Note 8 a fost trecut de la programul lunar de actualizare la cel trimestrial.

De atunci, Galaxy Note 8 a primit actualizări de securitate trimestrial. Ultima actualizare pe care a primit-o în august 2021 va fi ultima actualizare din acest program. Samsung a renunțat complet la Galaxy Note 8 din programul său de actualizare a securității. Nu va mai primi actualizări în viitor. Adică mai poate primi, dar doar dacă se confruntă cu probleme grave de securitate.

Samsung Galaxy Note 8 și-a servit clienți cu onoare și fidelitate, iar mulțumirile clienților pentru acest lucru trebuie să meargă către Samsung. Nu mulți producători de smartphone-uri reușesc să facă un astfel de telefon. Acum este timpul să privim spre viitor, chiar dacă viitorul seriei Galaxy Note rămâne un mister.