Samsung Galaxy S20 FE primește actualizarea din octombrie 2021

463
Samsung Galaxy S20 FE primeste actualizarea din octombrie 2021
Sursa Foto: galaxyclub.nl

După seria Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20, cele două telefoane pliabile recente și Galaxy A50, acum și Samsung Galaxy S20 FE primește noua actualizare de securitate. Noul patch de securitate este lansat momentan numai pentru pentru varianta 5G.

Versiunea firmware G781BXXS4CUI1 a fost lansată pentru Samsung Galaxy S20 FE 5G, conform colegilor noștri de la site-ul olandez GalaxyClub. Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa și include patch-ul de securitate din octombrie 2021. Din câte se știe până acum, actualizarea de 203MB nu aduce alte modificări dispozitivului. Samsung nu a furnizat încă informații detaliate despre erorile și vulnerabilitățile care sunt remediate cu acest patch de securitate.

Patch-ul din octombrie lansat pentru Samsung Galaxy S20 FE 5G

Se pare că trebuie să ne luăm adio de la Samsung Galaxy S21 FE. În acest fel compania se va concentra mai mult pe Samsung Galaxy S20 FE. Poate și din acest motiv telefonul Fan Edition Galaxy S20 de anul trecut a primit printre primele noua actualizare de securitate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Apple iPhone 12 și Galaxy S20 FE!

Dacă sunteți cât de cât familiarizați cu sistemul de numerotare a versiunilor firmware-ului Samsung, știți suficient. Litera „S” indică faptul că aceasta este o actualizare care îmbunătățește doar securitatea. Nu știm încă ce va face exact patch-ul din octombrie. Samsung și Google vor explica fără îndoială conținutul actualizării din octombrie până la sfârșitul acestei săptămâni.

OTA – Over-the-air se referă la diferite metode de distribuire a unui nou software pe telefoanele mobile, dar și în alte scopuri. Volvo a folosit over-the-air pentru a-și actualiza software-ul de încărcare a bateriei pe Volvo XC40.

Există acum o mulțime de modele Galaxy S20, chiar trei variante diferite ale modelului S20 FE. Toate aceste se găsesc la vânzare și în România. Cum am scris mai sus, acum actualizarea este disponibilă prin OTA doar pe Samsung Galaxy S20 FE 5G (SM-G781B). Actualizarea nu este încă disponibilă pentru versiunile 4G. Acestea au un procesor diferit, Exynos pentru numărul de model SM-G780F și Snapdragon pentru numărul de model SM-G780G. Actualizarea va veni mai târziu în această lună, dar încă nu știm când.

Ca întotdeauna, actualizarea va fi distribuită în valuri, posibil ca unele telefoane să o primească mai repede altele mai târziu. Telefoanele care nu sunt blocate în rețelele de telefonie mobile o vor primi mai repede, celelalte mai târziu. Acest lucrul mai depinde și de operatorii de telefonie mobilă din fiecare țară.