Samsung Galaxy Triple Fold poate fi lansat în acest an

176
Samsung Galaxy Triple Fold
Sursa foto: via samlover.com

De obicei când lumea vorbește despre telefoanele pliabile primul nume pomenit este Samsung. Gigantulul high-tech sud-coreean îi revine meritul incontestabil de a fi adus pe piață telefoanele pliabile tip Fold și Flip. Samsung este cel mai mare producător de astfel de telefoane și cel mai apreciat pe această piață. Pentru a-și menține aura intactă, compania se pregătește să lanseze un telefon Samsung Galaxy Triple Fold.

Samsung a prezentat primul său telefon pliabil, Galaxy Fold, în 2019, iar cel mai recent pliabil al său, Galaxy Z Fold 5, a debutat anul trecut. Din 2019 până în 2023, Samsung a depășit toate limitările pentru a oferi utilizatorilor Fold-uri și Flip-uri incredibile. Acum, potrivit SamLover, Samsung vrea să meargă mai departe și să lanseze un lanseze un dispozitiv Galaxy format din trei părți.

Dacă sunt de crezut informațțiile recente de la @Tech_Reve, Samsung își va extinde galaxia pliabilă în acest an cu un nou model. Samsung Galaxy Z Triple Fold, sau cum se va numi, va avea trei părți și două pliuri. Potrivit sursei, acest telefon ar putea fi lansat de Samsung până la sfârșitul acestui an. Dacă, din fericire, acest lucru se împlinește, atunci Samsung va fi primul brand din industrie care va introduce un astfel de dispozitiv.

Cu toate acestea, nu este prima dată când auzim astfel de zvonuri. Au mai fost informații precedente despre telephone triple-fold, dar nimic nu s- concretizat până acum. În luna mai din 2023 Samsung chiar a brevetat un astfel de telefon la USPTO în SUA. În 2022 au fost zvonuri și despre lansarea unei tablete pliabile. Nici aceasta nu a mai apărut. Deci, vom vede doar spre sfârșitul anului dacă vom primi sau nu acest Samsung Galaxy Triple Fold.

Huawei a fost fondată în 1987 și are sediul la Shenzhen, China. Ren Zhengfei, fondatorul și CEO-ul Huawei, are puterea de a se opune oricărei decizii luate de consiliul de administrație. Huawei avea aproximativ 207.000 de angajați în 2023.

Din informațiile vehiculate în ultimul timp în mediul online al telefoanelor mobile, se pare că Huawei va lansa în acest an un astfel de telefon. Cu această perspectivă, este de așteptat ca zvonurile despre un dispozitiv pliabil Galaxy să se adeverească.

Gigantul sud-coreean nu-și permite să piardă coroana sectorului pliabil, după ce recent Apple a trecut pe primul loc la telefoanele clasice. Sperăm că poate de data aceasta zvonurile se vor adeveri în privința acestui telefon Tri-Fold. În afară de aceasta, Samsung se pregătește deja pentru următoarea generație de Galaxy Z Fold 6.