Samsung a lansat un scurtmetraj inspirat de ,,Stranger Things”

249
Stranger Things
Sursa foto: news.samsung.com

Samsung Electronics a lansat ieri Make STRANGER Nights Epic, un scurtmetraj – tribut pentru serialul ,,Stranger Things”. Acesta pune în evidență capabilităţile avansate de Nightography ale camerei telefonului Samsung Galaxy S22 Ultra. Scurtmetrajul este rezultatul parteneriatului dintre Samsung și Netflix și este disponibil pe canalele de social media Samsung.

Colaborarea Samsung cu Netflix marchează lansarea celui de-al patrulea sezon al serialului. Mai mult, evidențiază capabilităţi avansate de Nightography ale smartphone-ului Samsung Galaxy S22 Ultra. Tema scurtmetrajului nu a fost aleasă deloc întâmplător. Ea asigură un fundal potrivit pentru a expune atuul Galaxy S22 Ultra – capabilităţile avansate de Nightography.

În sezonul patru din Stranger Things, pe timpul nopții se deschide un portal spre o lume extraordinară, iar Samsung Galaxy S22 Ultra reușește să recreeze în scurtmetraj atmosfera din ,,Stranger Things”. Astfel, Make STRANGER Nights Epic spune o poveste în stil cinematic și arată cum tehnologia Samsung are capacitatea de a a capta ceea ce altfel nu ar fi vizibil în întuneric.

În Make STRANGER Nights Epic, personajul principal își pune telefonul Samsung Galaxy S22 Ultra în buzunarul de la spate, în timp ce merge pe bicicletă spre un prieten, la o petrecere la care ar urma să vizioneze ,,Stranger Things 4”. Pe drum, camera telefonului se activează din greșeală și surprinde tot ce stă ascuns în spatele personajului principal. Toată filmarea este realizată cu Samsung Galaxy S22 Ultra.

Scurtmetraj inspirat de ,,Stranger Things”, filmat cu Galaxy S22 Ultra

Scurtmetrajul evidențiază capabilităţile avansate de Nightography ale uluitorului telefon Samsung Galaxy S22 Ultra. Acesta are o cameră principală de 108MP și un senzor susținut de inteligența artificială avansată, cu pixeli mari, care pot capta mai multă lumină și asigura claritate îmbunătățită a imaginii, indiferent dacă este zi sau noapte.

Samsung și Netflix au un parteneriat de lungă durată. Companiile au colaborat și anterior la alte campanii personalizate, inspirate de cele mai populare seriale disponibile pe platforma de streaming. În ianuarie, a fost lansată o campanie integrată cu ocazia debutului celui de-al doilea sezon din ,,Emily la Paris”. Acesta le-a permis fanilor să schimbe scenariul și să devină personajul principal în propriul poster animat, prin intermediul lui Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung și Netflix au colaborat la crearea unui scurtmetraj inspirat și de serialul ,,Bridgerton”, cu ocazia lansării seriei Galaxy S22. Pe durata celor 3 minute de scurtmetraj, câțiva inventatori încearcă să îi atragă atenția reginei Charlotte. Inventatorul Lord Tristar și reușește atunci când își prezintă creația vizionară – picturi neoclasice masive ale unui Galaxy S22 Ultra, care ar urma să fie gata în 209 ani. Samsung și Netflix vor continua să colaboreze pentru a crea conținut de inters, de înaltă calitate.

Samsung lansează scurtmetrajul Make STRANGER Nights Epic la o zi după ce Netflix a prezentat trailer-ul oficial pentru volumul 2 al celui de-al patrulea sezon ,,Stranger Things”, care va apărea pe 1 iulie pe platforma de streaming. Pentru a urmări scurtmetrajul realizat de Samsung și Netflix, Make STRANGER Nights Epic, accesați canalul de YouTube al Samsung.