Acasă Stiri Samsung și Netflix colaborează pentru al doilea sezon de Emily in Paris

Samsung și Netflix colaborează pentru al doilea sezon de Emily in Paris

Samsung a anunțat parteneriatul său cu Netflix, odată cu lansarea celui de-al doilea sezon al show-ului de succes Emily in Paris. Serialul Emily in Paris produs de MTV Entertainment Studios a fost nominalizat la premiile Emmy.

În primul sezon, decorul frumos și personajele pariziene au oferit spectatorilor o privire asupra stilului și culturii francize. Acesta este unul din principalele motive pentru care serialul se bucură de succes. Frumusețea orașului luminilor a fost întregită de distribuția serialului, în special de personajul iconic al lui Sylvie Grateau. Interpretată de ambasadorul Samsung Philippine Leroy-Beaulieu, Sylvie joacă rolul șefei lui Emily, și CMO al agenției de marketing de lux Savoir.

Personajul lui Sylvie întruchipează eleganța adevărată. Foarte bună în meseria ei, puternică, autoritară și foarte chic, ea a devenit unul dintre cele mai recunoscute și iubite personaje din sezonul de debut al serialului. În sezonul doi, pentru a fi în continuare cea mai bună atât în viața profesională, cât și în cea personală, Sylvie a ales elegantul Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung și Netflix colaborează pentru Emily in Paris sezonul doi

Dar Sylvie nu este singura care beneficiază de stilul și glamourul Galaxy Z Flip 5G. Odată cu lansarea celui de-al doilea sezon, Samsung și Netflix vor aduce stilul iconic și tehnologia inovatoare și fanilor serialului printr-o campanie integrată. Este vorba despre reclame offline, conținut pe social media și un filtru TikTok care oferă fanilor o nouă modalitate de a se bucura de spectacol, prin prisma celebrului Galaxy Z Flip 5G. Filtrul va permite fanilor să „schimbe scenariul” și să devină personajul principal al propriului poster animat Emily in Paris.

Uimitorul Galaxy Z Flip 5G se va plia în fața utilizatorilor, plasându-i înaintea emblematicului Turn Eiffel. Filtrul TikTok va fi disponibil în UK, Germania, Franța, Italia și Spania din 28 decembrie 2021 la 26 februarie 2022.

Benjamin Braun, CMO Samsung pentru Europa, a declarat: „La Samsung, vrem să fim cât mai creativi și cât mai inovatori. Suntem încântați să colaborăm cu Netflix pentru cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai populare seriale, Emily la Paris, și să o vedem pe Sylvie accesorizând Galaxy Z Flip 5G, care se potrivește perfect cu personalitatea ei. De abia așteptăm să dezvoltăm acest parteneriat în viitor”.

Produse Samsung care care combină stilul cu inovația

Cea mai recentă linie de produse premium Samsung este pregătită să depășească limitele inovației pentru fanii lui Emily din Paris. Aceste produse arată capacitatea mărcilor de a combina stilul cu inovația și măiestria emblematică.

  • Galaxy Z Flip 5G: un telefon pliabil premium și inovator, dezvoltat pentru cei care stabilesc tendințe și multi-taskeri care doresc să schimbe cu ușurință între capturarea selfie-ului perfect și trimiterea unei serii de e-mailuri sau prinderea celui mai recent episod din mers.
  • Galaxy Watch 3: un purtabil la modă și funcțional. Acesta vă permite să multe exerciții de sănătate cu o rotire a încheieturii mâinii, transformând plimbarea zilnică într-o experiență uluitoare.
  • The Serif: Un televizor unic, care îmbină designul emblematic și imaginile uimitoare. The Serif transforma fiecare spectacol sau film într-o experiență de vizionare supremă, ca și cum ai merge singur prin Musée D’Orsay.
  • The Sero: Revoluționarul televizor Sero TV este primul din lume să comutați fără probleme între conținutul orizontal și vertical. În acest fel puteți viziona cu ușurință între Netflix și conținutul social mobil.
  • The Bespoke Cube: O soluție de frigider compactă și multifuncțională. Frigiderul poate fi amplasat cu ușurință oriunde în casă, păstrând totul, de la vin la produse cosmetice proaspete pentru mai mult timp.
  • Frigiderul la comandă The Bespoke Fridge Freezer: soluția emblematică de frigider modular Samsung. Acesta vă permite să primiți personalizarea și tehnologia inovatoare în casa dvs.

Emily la Paris, sezonul 2 va fi disponibil pentru vizionare pe Netflix din 22 decembrie.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...