Samsung One UI 5.1.1 testată pe Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5

261
Samsung One UI 5 1 1 pe Galaxy Z Flip 5 si Z Fold 5
Sursa foto: via phonearena.com

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 sunt primele telefoane care vor avea interfața Samsung One UI 5.1.1. Următoarea versiune a interfeței One UI a Samsung, One UI 5.1.1, este în prezent testată pe variantele sud-coreene Galaxy Z Flip 5 (SM-F731N) și Galaxy Z Fold 5 (SM-F946N). Galaxy Z Flip 5 a fost depistat pe serverele companiei rulând Samsung One UI 5.1.1 cu versiunea de firmware F946NKSU0AWD5. Galaxy Z Fold 5 a fost văzut cu versiunea de firmware One UI 5.1.1 F731NKSU0AWD5.

Ambele versiuni de firmware se bazează pe sistemul de operare Android 13, potrivit PhoneArena. Cel mai probabil după ce One UI 5.1.1 debutează pe modelele pliabile va trece și pe alte telefoane și tablete Galaxy. Interfața One UI a fost creată de Samsung ca o modalitate prin care cei cu dispozitive cu ecran mare să ajungă la toate elementele care pot apărea pe ecran. Acest lucru se face prin mutarea acestor elemente în partea de jos a afișajului de sus.

Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5 vor veni cu interfața Samsung One UI 5.1.1

Aplicația CheckFirm din Magazinul Google Play permite utilizatorilor să verifice firmware- ul Samsung. Pot afla inclusiv versiunile testate care au fost identificate pe serverele Samsung. Introducerea numerelor de model așteptate pentru viitoarele Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 arată versiunile de firmware menționate în primul paragraf al acestui articol.

Aplicația CheckFirm vă permite să verificați firmaware-ul dispozitivului Samsung. Doar introduci numărul de model al telefonului și CSC (card security code) și aplicația CheckFirm va căuta firmware-ul oficial și îl va testa pentru tine.

Utilizarea aplicației CheckFirm a dezvăluit că Flip 5 și Fold 5 testează interfața Samsung One UI 5.1.1. Acest lucru denotă că viitoarele telefoane pliabile Fold și Flip vor fi primele cu interfața One UI 5.1.1. Aceasta va include cel mai probabil actualizări ale anumitor aplicații, adaugă noi funcții multi-tasking și ar putea fi lansată pe mai multe dispozitive Galaxy. În conformitate cu istoricul actualizărilor Samsung One UI de până acum, viitoarea interfață va ajunge și pe:

Samsung Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 ar trebui să fie lansate în august la Galaxy Unpacked. Tot atunci ne așteptăm să vedem seria Galaxy Watch 6, seria Galaxy Tab S9 și căștile wireless Galaxy Buds 3.