Samsung va lansa programul beta pentru One UI 5 și Android 13

293
Samsung se pregateste sa lanseze Android 13 pe One UI 5
Sursa foto: androidheadlines.com

Sistemul de operare Android 12 încă își face drum spre diferite telefoane, dar compania Samsung este cu un pas înainte. Știm cum arată interfața Samsung One UI 4.1 rulând pe Android 12, dar gigantul coreean vrea să treacă mai departe. Samsung se pregătește să lanseze să lanseze programul beta pentru One UI 5 și Android 13.

Acum, în cazul în care nu știți, Android 13 este încă în faza de testare beta, așa că orice fragment din One UI 5 pe care îl vedem va fi și în beta. Google testează noul său sistem de operare Android 13 pe mai multe telefoane Google Pixel în acest moment. În acest fel programul beta pentru interfața Samsung One UI 5 atât de devreme arată într-adevăr că Samsung vrea să aibă un avans.

Samsung nu a anunțat încă oficial acest lucru, așa că momentan luăm această informație, via AndroidHeadlines, cu unele rezerve. Folosind instrumente de urmărire a firmware-ului, un utilizator din Coreea de Sud a găsit aceste informații. Acesta a găsit versiunea beta de firmware S906NKSU2ZVF6, este versiunea care rulează pe Android 13.

Samsung se pregătește să lanseze programul beta pentru One UI 5 și Android 13

Samsung ar putea lansa versiunea beta a One UI 5 bazată pe Android 13 încă din luna iulie. Având în vedere că suntem deja aproape de sfârșitul lunii, nu ar trebui să fie o așteptare prea lungă. Nu suntem siguri în ce zi și în ce țări va fi lansat prin OTA programul beta pentru One UI 5 și Android 13.

Programul beta oferă utilizatorilor acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul OS care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Când vine vorba de telefoane compatibile pentru programul beta, evident că One UI 5 bazat pe Android 13 va ajunge prima dată pe dispozitivele mai noi. În ceea ce privește telefoanele din seria S, vor participa la programul beta seria Galaxy S22; seria Galaxy S21 + Galaxy S21 FE; seria Samsung Galaxy S20, inclusiv Galaxy S20 FE; și Samsung Galaxy S10 Lite.

Când vine vorba de telefoanele Note, vor fi în program beta Galaxy Note 20, Samsung Note 20 Ultra și Note 10 Lite. Programul beta pentru Samsung One UI 5 nu va fi disponibil doar pe telefoanele premium. Anumite smartphone-uri din seriile Galaxy A, Galaxy M și Galaxy F vor participa și ele la programul beta One UI 5 și Android 13.

Și tabletele Samsung Galaxy Tab sunt incluse în acest program. Cele mai noi, cum ar fi seria Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S8, desigur vor avea prioritate. De asemenea, dacă dețineți oricare dintre telefoanele pliabile Galaxy Z, veți putea avea access la programul beta. Chiar dacă ai prima generație Galaxy Z Fold.

În acest moment, nu se știe ce va adăuga Samsung la software, așa că trebuie să așteptăm până când beta se lansează oficial.