Cutia Samsung Swarovski cu Galazy Z Flip 5, Buds 2 Pro și Watch 6

295
Cutia Samsung Swarovski cu Galazy Z Flip 5
Sursă foto: Androiheadlines

Dacă simțiți că Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6 sau căștile Galaxy Buds 2 Pro au nevoie de mai multă strălucire, puteți achiziționa pachetul Samsung Swarovski. Această nouă abordare adaugă un pic de parfum dispozitivelor Galaxy menționate mai sus și va atrage utilizatorii preocupați de modă. Samsung pune mai multe cristale Swarovski pe accesoriile acestor modele acum disponibile pentru vânzare.

Pentru a obține aceste accesorii din cristale Swarovski, fanii vor trebui să cumpere ceea ce compania numește cutia Samsung Swarovski premium. Această cutie conține un Galaxy Z Flip 5, un Galaxy Buds 2 Pro și un Galaxy Watch 6, potrivit AndroidHeadlines. În timpul achiziționării pachetului, fanii își pot configura specificațiile pentru fiecare dintre dispozitive.

Aceste configurații includ spațiu de stocare pentru Samsung Galaxy Z Flip 5, dimensiunea carcasei ceasului și opțiunile de culoare pentru toate dispozitivele. Prețul fiecărui dispozitiv depinde de configurația utilizatorului, așa că Samsung oferă un preț total pe care utilizatorii îl plătesc pentru a obține Samsung Swarovski Premium Box. Această cutie va fi livrată împreună cu accesoriile decorate cu cristale Swarovski pentru toate dispozitivele din cutie.

Samsung Swarovski Premium Box

Aceste noi accesorii din cristale Swarovski de la Samsung sunt toate despre a face o declarație de modă. Fiecare accesoriu vine cu mici cristale aranjate frumos pe anumite părți ale carcasei dispozitivului. Modelul și culorile cristalelor de pe fiecare husă, carcasă sau accesoriu se potrivesc cu restul, aducând un sentiment de unitate peste tot.

Husa din cristale Swarovski a lui Galaxy Z Flip 5 conține doar cristale în jumătatea inferioară. După cum știți deja, Galaxy Z Flip 5 este compus din două părți care se pliază. Deoarece jumătatea superioară este ocupată de ecranul exterior și decupajul camerei, nu conține cristale.

Swarovski este o companie austriacă producătoare de bijuterii de cristal, fondată în 1895 de Daniel Swarovski. Are ~3.000 de magazine în 170 de țări și peste 29.000 de angajați. Compania este condusă de a cincea generație de membri ai familiei.

În ceea ce privește carcasa Samsung Swarovski a lui Galaxy Buds 2 Pro, aceasta vine cu un design fashion pe capacul său de deschidere. Partea superioară a capacului carcasei are aceste cristale într-un model similar cu restul. În interiorul carcasă, utilizatorii nu vor găsi niciun cristal, ci doar un finisaj curat.

În cele din urmă, pe cureaua ceasului Galaxy Watch 6 se află mai multe cristale Swarovski. Ambele curele au cristale pe ele, inclusiv partea de curea mai scurtă, dar doar de la jumătatea curelei mai lungi. Acest lucru se datorează faptului că partea de curea mai lungă are orificii care îi vor ajuta pe utilizatori să poarte ceasul la încheietura mâinii.

Toate cutiile vin cu un finisaj curat cu aspect negru-mat, care pare ca va fi grozav la atingere. Highsnobiety și Samsung și-au arătat în mod clar măiestria cu aceste cutii deoarece intenționează să capteze atenția cumpărătorilor orientați spre modă.